Video
Utløpt

Tecnorib Pirelli Pzero 1400 Sport

Tecnorib Pirelli Pzero 1400 Sport m/3x400R Mercury m/joystick - Nå 75 knop!!

Pris 2 700 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
RIB
Merke
Tecnorib
Modell
Pirelli Pzero 1400 Sport
Årsmodell
2016
Lengde i fot
45 fot
Bredde
375 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Mercury Racing 400R x 3
Motortype
Utenbords
Motorstr.
1200 hk
Maks fart
75 knop
Drivstoff
Bensin
Vekt
7 000 kg
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit
Sitteplasser
24
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Tecnorib Pirelli Pzero 1400 Sport m/3x400R selges fordelaktig ved hurtig avgjørelse.

 

Denne båten er konstruert av den svenske båtracing-legenden Ocke Mannerfelt i samarbeid med Pirelli og Tecnorib i Italia. Resultatet er en rålekker og gedigen solskinnsbåt med fantastiske sjøegenskaper. Her trenger du ikke å sjekke værmeldingen når du skal ut på havet, da du fint kan cruise i 40-50 knop når andre må ligge til kai.


Red Dot Award Winner for design og kvalitet. www.tecnorib.it 

https://www.tecnorib.it/portfolio/pirelli-speedboats-1400-sport/

 

Båten er solgt ny i Norge av den norske importøren. Nyprisen var ca. 4 mill. En eiers båt frem til 2021. Båten er registrert i Skipsregisteret. 


Båten har JoyStick piloting styringssystem med Skyhook, som gjør manøvrering og docking lekent og lett for alle. Med en hånd kan du kjøre alle veier, sidelengs, diagonalt eller snurre rundt på femøringen/360, samt opprettholde båtens posisjon og kurs. Et genialt og effektivt system når du skal legge til. Det er m.a.o. lettere å håndtere denne enn en liten jolle.


Båten fremstår som superstrøken og må sees/oppleves. Kun tatt ut og brukt noen få uker i løpet av sommeren, ellers lagret inne. Fulgt servicer og pleie hvert år. Skade- og problemfri båt. Gangtid litt over 300 timer.


NB! Motorene er oppgradert og optimalisert nå i 2023 og yter 3x500 hk. utført av Europas beste, slik at båten gjør 75 knop avhengig av propellvalg, pitch 21-24.

Skroget er beregnet på stødighet og fart, samtidig med en komfortabel og trygg følelese enn tilsvarende. Skroget og båten er konstruert slik at den krever mindre motorinstallasjon enn andre tilsvarende båter i toppsegmentet, pga. svært god skrogteknologi som er bygget på lang erfaring fra topprace og offshore kompetanse som er basert på erfaring fra konstruktør og utvikling.


Båten kan besiktiges i Asker etter avtale.

Båtplassen på Holmen Yachtværft kan event. overtas. Eller leveres over hele landet.


Innbytte vurderes (bil/båt/eiendom).


Ta kontakt med Yachtmegleren Stian Sandlie på telefon 92467000 eller mail stian @yachtmegleren.no hvis du er interessert i denne flotte båten. Vi ordner hele handelen på en profesjonell måte med trygghetsgaranti for både kjøper og selger. Har du en båt du vil selge? La oss finne en kjøper til den, basert på No cure - No pay. Vi jobber med kunder som har, eller etterspør Båter i Toppklasse.


Velkommen til en trygg og god handel.


YACHTmegleren AS

Filipstad Brygge 1

0252 Oslo


www.yachtmegleren.no

***Båter i Toppklasse

Utstyr

Kartplotter, ekkolodd, autopilot, gps. vhf, el. seter, el. ankervinsj, sep. bad m/wc og septik, wetbar med kjøleskap/frys og vask, undervannslys, søkelys, stereo med bluetooth, utvendig dusj, bimini topp med karbon stenger, 2 stk. bord, presenning/trekk til puter og solsenger, MOB+ trådløs el. dødmannsknapp med 4 armbånd, hydrauliske luker med meget god lagringsplass++

Reklamasjonsrett ved kjøp fra forhandler

Normalt gjelder 5 års reklamasjonsrett mot skjulte feil og mangler fra overlevering av produktet. Reklamasjonsretten brukes hvis produktet er i dårligere stand enn du hadde grunn til å forvente, basert på informasjonen du har fått fra selger. Reklamasjonsretten kan være begrenset hvis forhandleren har forretningssted utenfor Norge.

Les mer om reklamasjonsrett på FINNs hjelpesenter.

Kontaktperson
Stian Sandlie
Mobil
92 46 70 00

Filipstad Brygge 1, 0252 Oslo

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 206859208
Sist endret 24. aug. 2023 13:20

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.