SOLGT

Jeanneau Rush 97

Jeanneau Rush 97

Pris 80 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Seilbåt/Motorseiler
Merke
Jeanneau
Modell
Rush 97
Årsmodell
1985
Lengde i fot
32 fot
Bredde
330 cm
Dybde
175 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
Yanmar
Motortype
Innenbords
Motorstr.
16 hk
Drivstoff
Diesel
Vekt
3 400 kg
Reg.nummer
WAI394
Materiale
Glassfiber
Farge
Hvit og rød
Soveplasser
5
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Båten ligger for øyeblikket på opplag hos Hitra Marine AS. Jeg studerer på NTNU, brukte den som hybel, men bestemte meg for å flytte opp på land.
Båten har vært oppe på land og fått vårpuss hver år siden 2002 (det var da forrgie eiere kjøpte den, så jeg har ikke oversikt over hva som skjedde før det), med untak av i 2019 da den ble tatt opp i slutten av mai, og har stått på land siden.
Motoren var på service i 2017, og fikk da byttet pakkboks, propellaksling og cutlesslager. Tilstandsrapport kan sendes ved forespøsel.

Det ene staget på badbor side har fått en belastningsskade, og festet buler ca. en cm ut. Rulleforstaget har til tider vært tungt å rotere, noe som tyder på at ett eller flere hjullagere bør byttes ut. I tillegg er plast-lokket/toppen på rulleforstaget borte.
Det er en overfladisk skade på babord side, etter at båten ble skrapt mot bryggekanten. Rekkevaiere er noe slitt og det er noen overfladiske sprekker i gelcoaten. Skottduk i taket på akterkabinen har begynt å løsne, men dette burde det være relativt lett å lime på igjenn. På en visning den 2. mai ble det oppdaget fuktskader rundt vindu og at skottduken på toalettet har begynt å løsne pga. fuktighet fra cockpit. Dette er vist i bildene som er datomerket. Resten av bildene er i fra 2018.

Ettersom Finn.no kun godtar hele tall uten enheter så vil jeg opplyse om verdier er gitt med følgende enheter:
Lengde: fot
Bredde: cm
Dybde: cm
Vekt: kg

Pris kan deskuteres.

Utstyr

Storseil Genoa Stormfokk Fokk 4 fendere GPS, fastmontert med digitale kart Redningsflåte Leskjermer (fra 2016) Sprayhood (fra 2016) Bruce-anker (m/ kjetting og tau) Dieselvarmer Div. reservedeler, verktøy, batterilader, etc.
Du må være logget inn for å se profilen

Kjøpekontrakt

  • Ferdig utfylt kontrakt
  • 1 måned båtforsikring til kr 0,-
  • Digital signering

7252 Dolmøy

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode 147008278
Sist endret 27. jul. 2020 10:28

Rapporter annonse

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fås direkte fra selger.