Sommer på Torget

Sommer på Torget

Selv om de fleste tar seg ferie nå, er det god trafikk på Torget. Her er sommerens mest populære produkter i sommer.

Med rekordvarm sommer i 2018 var trafikktallene i juni og juli litt lavere enn året før. Vi registrerte henholdsvis 22 og 21 millioner besøk i disse månedene. I august økte trafikken til 26 millioner.

Det er med andre ord fortsatt god trafikk på Torget i sommermånedene, og det er lurt å ha annonsene på plass når august kommer.

Dette vil vi ha på sommeren

Når vi ser på topp ti-listen over søkeord i juni, juli og august, er det ikke overraskende sommervarer som opptar folks bevissthet når de benytter søkefeltet på FINN.no.

Selger du hagemøbler kan du fortsatt få med deg litt av høysesongen. Produktet ligger på førsteplass av søkeord i juni og på tredjeplass i juli, før den rykker lengre ned fra august.

Kajakk er med på topp ti-listen både juni og juli.

Med temperaturer på rundt 30 grader i 2018, hadde produkter som vifter og aircondition hadde dobbelt så mange søk i juli som i juni.

Fra august øker både trafikken og antall søk. Statistikk fra 2018 viser økning i søk etter møbler. Dette har nok sammenheng med studie- og skolestart, og brukerne søker blant annet etter kjøleskap, kommode og skrivebord.

Typiske sommervarer som hagemøbler gikk ut av topp ti-listen fra september i fjor.

  • Søkeord sommer 2018