To kollegaer i kontorlandskap

Rimeligere annonser med klippekort på FINN torget

Som kunde av FINN torget har du mulighet til å kjøpe klippekort. Dette gir deg rimeligere annonser og enklere håndtering av faktura.

FINN torget er en stor markedsplass med mange annonsører som publiserer varer i en rekke kategorier. For å gjøre det enklere for deg som kunde, kan du velge klippekort i ulike størrelser. Det er enkelt å bestille, annonsene dine blir rimeligere og du slipper å bruke tid på mange fakturaer ved bruk av enkeltannonser.

Tilpasset ditt behov

Som annonsør kan du velge mellom tre ulike klippekort på FINN torget:

  • Small: 100 annonser
  • Medium: 300 annonser
  • Large: 500 annonser

Klippene gjelder i 12 måneder fra kjøpsdato.

Spar penger

Uansett hvilket klippekort du velger, vil du spare penger sammenlignet med å kjøpe annonser enkeltvis. Hvor mye du sparer avhenger av hvor stort klippekort du kjøper.

Med klippekort får du samlet dine kjøp på en faktura for en lengre periode fremover og du slipper å bruke tid på mange enkeltstående fakturaer underveis.

Er du allerede kunde hos oss?

Som bedriftskunde har du tilgang til FINN Admin, som viser status på dine annonser og historikk. Under forbruksoversikt kan du se hvor mange annonser du har publisert, og du har også tilgang til statistikk på de ulike annonsene dine.

Slik bestiller du klippekort på 1-2-3

  • Logg deg inn med din SPID-konto
  • Logg inn via “Admin for bedrifter” på FINN.no
  • Ønsker du å kjøpe et nytt klippekort, klikk på den blå knappen som heter “Kjøp nye klipp”
  • Der kan du velge om du ønsker small, medium eller large annonsepakke

Har du spørsmål rundt klippekort, kan du også kontakte oss på telefon 22 33 32 33 eller e-post til annonsering-torget@finn.no.