Kjærestepar foran laptop

Bli sett først!

Som bedriftskunde hos FINN har du muligheten til å gi annonsen din et boost med ulike effektprodukter. Produktet “Øverst i resultatlista” gir opp mot 40 prosent flere annonsevisninger.

Hvilken effekt gir det?

Noen av fordelene ved “Øverst i resultatlista” er bedre synlighet, flere visninger, flere potensielle kjøpere, og raskere salg. Og vi vet at det funker — halvparten av kundene som benytter effektproduktet over 60 dager får minst 40 prosent mer effekt på sine annonser.

Jørgensen Import & Eksport AS har brukt produktet på noen av sine annonser. Daglig leder Marius Jørgensen sier at han merker stor forskjell når han bruker “Øverst i resultatlista”.

- Det var en markant økning i interesse på disse annonsene. Det er veldig spesielt, og høyst uvanlig å få over hundre henvendelser på en massasjestol.

Rapporten for annonsen viser at hele 54 prosent av klikkene kommer fra effektproduktet.

- Avgjørende å være øverst

Jørgensen forteller at det er svært viktig at annonsører kjenner til effekten man får når man legger penger i synlighet.

- Når jeg kan se konkrete tall på hvor mye jeg får igjen for det jeg investerer, er det enkelt å se fordelene ved effektproduktet. Hvis jeg bruker en tusenlapp på markedsføring vil jeg se at jeg faktisk tjener noe på det. Og det ser jeg tydelig på disse annonsene sammenlignet med de som ikke har “Øverst i resultatlista”.

  • Marius Jørgensen, daglig leder i Jørgensen Import & Eksport AS

    Marius Jørgensen, daglig leder i Jørgensen Import & Eksport AS, selger mange massasjestoler på FINN torget

Han anser Torget-brukere som spontane kjøpere. Derfor passer han på å bruke triggerord som gir et inntrykk av at man må handle raskt.

- De fleste som annonserer på Torget er i konkurranse med flere. Å være på toppen av resultatlista er ofte avgjørende da kunder ofte klikker seg inn på det de ser først. I tillegg passer jeg på å følge opp henvendelser umiddelbart. Går det flere dager kan man miste kunden da de gjerne ønsker å kjøpe produktet så fort som mulig.

- Jeg kommer til å bruke “Øverst i resultatlista” på flere annonser. Da ser jeg hva jeg får igjen og det er det viktigste for meg når jeg bruker penger på markedsføring, avslutter Jørgensen.

Slik fungerer produktet

Når annonsen din dukker opp i noens søk, så vil den vises på den øverste plassen i resultatlisten, i tillegg til sin vanlige plassering. Dersom andre også har kjøpt dette effektproduktet vil plasseringen rullere mellom deres annonser. Åpne søk med mange treff vil resultere i at flere annonser rullerer på den første plasseringen. Men når en kjøper gjør et mer snevert søk der din annonse er relevant vil du ofte ha plasseringen helt for deg selv.

  • Annonse massasjestol

    Eksempel på plassering øverst i resultatlista

Kjøp i dag!

Effektproduktet bestiller du i FINN Admin eller ved å kontakte våre selgere på Torget. De når du på annonsering-torget@finn.no eller telefon 22 33 32 33.