Kvinne og mann ser på papirer i kontorlandskap

Tekst og innhold i jobbannonser

Kurset for deg som vil utforme optimale stillingsannonser som gir drømmekandidaten lyst til å søke.

Publisert 12. februar 2021 kl. 10.52

I dette kurset ser vi på hva som kjennetegner en god stillingsannonse, og kandidaters motivasjonsfaktorer for å bytte jobb. Du får konkrete råd for hvordan du kan utforme tekst og innhold som gir relevante kandidater lyst til å søke.

Hvem passer kurset for?
Dette kurset er for deg som publiserer stillingsannonser på FINN, og som vil lære mer om optimal tekst og innhold som gir drømmekandidaten lyst til å søke på stillingen.

Hva lærer du?
Du lærer hvordan du stimulerer kandidater til å søke på din stilling gjennom godt innhold som fanger interessen til relevante søkere.

Hvor lang tid tar det?
Beregn ca. 60 minutter. Du trenger ikke å gjennomføre hele kurset i én omgang.

Hva koster det?
Ingenting! Kurset er et kostnadsfritt tilbud for alle bedriftskunder av Schibsted. Er du ikke kunde i dag? Les mer om fordelene og bli kunde her.

Hvordan går du i gang?
Første gang du logger inn, må du registrere deg som bruker. Merk at du ikke kan bruke Schibsted-kontoen din for å ta kurset. Dersom det er første gang du tar et kurs via Schibsted annonseskole, må du opprette ny bruker.

Når du har opprettet en egen kurskonto, registrerer systemet din kursutvikling, og sørger for at du får tilpasset faglig oppfølging.

Dette lærer du mer om på kurset