Mann og kvinne ser på laptop

Videokurs: Få best mulig effekt med Ukens bolig

Vår salgssjef, Mona Andreassen, lærer deg alt du trenger å vite om Ukens bolig på 20 minutter.

Publisert 8. desember 2020 kl. 9.16

Ukens bolig relanseres som nytt produkt i januar 2021, og blir tilgjengelig for alle annonsører. For å hjelpe deg å komme raskt i gang, har vi laget et videokurs med alt du trenger å vite. Foreleser er vår egen salgssjef på FINN eiendom, Mona Andreassen. Hun lærer deg hvordan du raskt kommer i gang med den nye versjon av Ukens bolig, og gir deg også de små, men viktige triksene som gjør at du får best mulig effekt av produktet.

Hvem passer kurset for?
Kurset passer for deg som publiserer annonser på Bolig til salgs på FINN eiendom.

Hva lærer du?
I dette kurset lærer du hvordan du bruker Ukens bolig på best måte. Vi forklarer teknologien bak produktet, hvordan du bestiller, og prismodellen.

Hvor lang tid tar det?
Regn med ca. 20 minutter totalt. Du trenger ikke å gjennomføre hele kurset i én omgang.

Hva koster det?
Ingenting! Kurset er et kostnadsfritt tilbud for alle bedriftskunder av Schibsted. Er du ikke kunde i dag? Les mer om fordelene og bli kunde her.

Hvordan går du i gang?
Første gang du logger inn, må du registrere deg som bruker. Merk at du ikke kan bruke Schibsted-kontoen din for å ta kurset. Dersom det er første gang du tar et kurs via Schibsted annonseskole, må du opprette ny bruker.

Når du har opprettet en egen kurskonto, registrerer systemet din kursutvikling, og sørger for at du får tilpasset faglig oppfølging.

Dette lærer du mer om på kurset

Nysgjerrig? Her er en smakebit fra kurset!