Foto: JCP Event/Kilian Munch
Foto: JCP Event/Kilian Munch

Driv Bilarena 2023

Få med deg oppsummeringen og høydepunktene fra Driv Bilarena 2023!

27. september kom nesten 300 av våre kunder fra bilbransjen til Operaen i Oslo for å delta på Driv Bilarena 2023. I tillegg fikk vi med mange av dere på stream! I år ble deler av konferansen også direktesendt til de andre nordiske markedsplassene (Blocket, Tori og Bilbasen) som eies av Schibsted. I tillegg til de som deltok fysisk i Operaen, var det nesten 1900 personer som så streamen fra Driv.

Mange i bransjen har lagt gode år bak seg. I et marked som i større grad endrer seg fra “pull til push”, vil viktigheten av markedsinnsikt, riktig prisstrategi og markedskommunikasjon – samt et større mangfold innen organisasjonen – kunne være avgjørende konkurransefortrinn i hverdagen.

Det var Robin Suwe, SVP for Mobility i Schibsted Nordic Marketplaces og Blocket, som åpnet dagen for oss, og introduserte Eirik Norman Hansen som i år hadde fått oppdraget som konferansier.

Stemningsvideo fra den store dagen

Artikkelen fortsetter under videoen

Vår konferansier Eirik Norman Hansen og salgssjef på FINN motor, Anders Halvorsen, tok turen til München for å ta temperaturen på IAA Mobility!

Som navnet tilsier er dette mer enn en bilmesse, og det er enda lenger å gå mellom bilene. Flere leverandører til bilbransjen, som for eksempel Bosch, Siemens og Nobo, var med på å sette sitt preg på messen.

Mindre foredrag på flere scener med paneldebatter og foredrag er nytt av året, sammenlignet med tidligere bilmesser i Frankfurt, Paris og Genève. De store bilmerkene trykket også til med både konseptbiler og avduking av kommende modeller.

Selve München sentrum ble brukt til stands og showrooms for publikum, hvor man virkelig fikk inntrykk av viktigheten og omfanget av verdens bilbransje.

Ta en titt på videoen under!

Smakebiter fra IAA Mobility Conference 2023