Foto: Skynesher / E+ / Getty Images
Foto: Skynesher / E+ / Getty Images

Diagnoseporten fra FINN

I samarbeid med bransjen har vi utviklet et verktøy som gir deg tilgang til unik innsikt fra FINN. Bli bedre kjent med det nye verktøyet som kan gi deg en mer lønnsom hverdag!

Unik innsikt om biler, markedet og butikken din

Diagnoseporten fra FINN gir deg en pekepinn på hvordan du kan prise bilene dine, en oversikt over lageret ditt, og viser deg hvor du bør ta grep for å øke lønnsomheten. Forstå hvor markedet er på vei slik at du kan planlegge hvilke biler du bør satse på!

Siden nesten alle brukte biler som selges i Norge legges ut på FINN, sitter vi på store mengder data om bilkjøpere og markedet. Disse dataene har vi tilgjengeliggjort i verktøyet vårt under faner som heter Forhandler, Sjekk bil, Publiseringstid, FINN-annonser og Bruktbilmarkedet.

Lurer du på hvordan verktøyet fungerer? Da anbefaler vi deg å ta en titt på våre hjelpevideoer!

Forhandler: Få full oversikt og kontroll på eget varelager

Hvor effektive er dine annonser? Hvordan plasserer bilene dine seg sammenlignet med resten av markedet? Kan du ta en høyere pris? Sammenlign porteføljen med resten av markedet, og se om du har biler som trenger ekstra oppmerksomhet.

 • Se snittpris, prisjusteringer og publiseringstid for tilsvarende biler
 • Dykk ned i annonsestatistikken per bil
 • Se hvor lang tid du har brukt på å selge hver enkelt bil, ulike merker og drivlinjer.

Sjekk bil: Vurder biler i dagens marked og forbered deg på fremtiden

Øk sjansene for raskere salg! Vi gir deg de beste forutsetninger for å vurdere bilen i lys av dagens marked. Med trendlinjer på publiseringstid og prisendringer, kan du fort se om en aktuell bil er på vei opp eller ned i markedet.

 • Få utgangspunkt for prising og forventet publiseringstid for en spesifikk bil
 • Se antall sammenlignbare biler til salgs akkurat nå, og solgte biler 3 måneder tilbake i tid
 • Les om alle bilens detaljer, alt fra hvor mange eiere den har hatt, til når neste EU-kontroll er

Publiseringstid: Få økt lønnsomhet med riktig portefølje og pris

Hvor lenge ligger annonsene på FINN? Å vite hvor lenge en bil ligger hos oss før den bli solgt eller avpublisert, hjelper deg med å avgjøre hvilke biler du bør satse på, samt hvordan du kan prise disse.

Vi gir deg mulighet til å se på hele markedet under ett, eller dykke ned i drivlinjer, spesifikke merker og modeller. Vil du enda dypere? Da kan du også filtrere etter modellår, karosseri, girtype og hjuldrift. Tallene du får er basert på tall fra de siste tre månedene.

FINN-annonser: Bli bedre kjent med bilkjøperen og våre annonser

Hvilke søkeord var de mest brukte forrige uke? Er antallet annonser som ligger ute på vei opp eller ned? Ved jevn bruk av FINN-annonser blir du godt kjent med bilkjøperen din, noe som gir deg gode forutsetninger for å kunne agere.

Se hva kundene søker etter, slik at du kan bruke denne informasjonen i dine annonser – samt hvilke biler kunden vurderer opp mot dine, slik at du kan kartlegge konkurrentene.

Bruktbilmarkedet: Følg med på markedet på makro- og mikronivå

Vær til enhver tid oppdatert på bruktbilmarkedet i sin helhet! Få full kontroll på hvilke biler du bør kvitte deg med og hva du bør satse på fremover.

 • Se utviklingen i år mot i fjor, overordnet eller basert på drivlinjer, merker og modeller
 • Se markedsandel per merke og per drivlinje de siste tre månedene
 • Se drivlinjeutviklingen det siste året basert på annonser som er markert som solgt eller avpublisert

Miniversjon i alle bilannonser: enkel innsikt om bilmodellen på ett sted

Er du en av dem som pleier å scrolle gjennom utallige bilannonser på FINN for å se hvordan du skal prise bilene dine og holde deg oppdatert i markedet? Nå har vi gjort det enda enklere for deg! Alle våre kunder som abonnerer Diagnoseporten fra FINN, får nå opp en miniversjon av verktøyet i alle bilannonser. Der får du informasjon om:

 • antall lignende biler til salgs akkurat nå
 • hvor lang tid det tar å selge en lignende bil
 • hvor mange lignende biler har blitt solgt/avpublisert siste tre måneder
 • Få oppsummert innsikt om en bilmodell i hver FINN-annonse. Dette er kun synlig for kunder som abonnerer på Diagnoseporten fra FINN.

  Få oppsummert innsikt om en bilmodell i hver FINN-annonse. Dette er kun synlig for kunder som abonnerer på Diagnoseporten fra FINN.

06

Abonner på Diagnoseporten

Makspris: 3400 kroner i måneden

Diagnoseporten fra FINN passer for alle bilforhandlere, uansett størrelse. Abonnementet faktureres månedlig og kan sies opp når som helst.

Vi tilbyr gode rabatter til kunder som legger ut flere enn 30 annonser i løpet av ett år!

Interessert i mer eller i å bestille abonnement? Ring oss på 22 42 65 00, eller:

Fungerer ikke knappen? Da kan du kopiere inn denne e-posten: motor_varsel@finn.no.