Vanntette laken

Til salgs
169 kr
Passer ypperlig for barn som sliter med uhell om natten. Men også vi voksne kan ha nytte av vanntette laken. I en studie gjennomført av Journal of Family Practice, kommer det fram at 41 % av 2.267 deltakere hadde opplevd å våkne den siste måneden som følge av mye svette. Voksne mennesker svetter mellom 0,3 og 0,6 liter i løpet av natten og menn kan svette opp mot 1 liter per natt i gjennomsnitt.

Et vanntett laken er en god investering for nattesøvnen og for å beskytte madrassen din.

Bedtime har 2 typer vanntette laken: Respira og Frotté. Respira laken er vanntett og pustende. Det puster 4 ganger mer enn tradisjonelle inkontinenslaken. Respira har en skjørtekant som går ned rundt hele madrassen. Det ser ut som et helt vanlig bomullslaken så ingen vil kunne se at man har et såkalt tisselaken i sengen. Anbefales også til de som er allergiske mot midd da lakenet fungerer som en middbarriere. Stoffet består av 100% bomull på toppen og 100% hyper-breathable polyurethane på undersiden. Respira koster fra kr. 299,- (Fra 169,- for babystørrelse).

Frotté lakenet er et rimelig inkontinenslaken med myk frottè overflate som er gummiert under. Det er et effektivt tisselaken som puster. Frotté lakenet koster fra kr. 169,-
Tilstand Ny

Generell info

Vi leverer i hele landet, og det er gratis frakt på ordre over 500 kroner.

Grensesvingen 7, 0661 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 83430196
Sist endret 25. mar. 2020 08:28

Rapporter annonse