XS minihus prototype tegnet av arkitekt Todd Saunders

Til salgs
1 195 000 kr
Brutto areal 24 m2 + 12 m2 terrasse Netto areal 18,5 m2 + 4 m2 hems Lagringsareal 7,5 m2 Lengde 4,9 meter Bredde: 4,9 meter Høyde: 4,7 meter Saunders Arkitektur, som nylig er kåret til én av Norges topp 10 beste arkitektfirmaer, har nå tegnet og fått oppført en prototype av et fantastisk tiltalende minihus. Minihuset har spennende arkitektur med luftig takhøyde, med over 4 meter fra gulv til tak. Den herlige takhøyden gir en særdeles romslig og luftig følelse. Store vindusflater slipper inn masse sollys og det er adkomst via stor skyvedør i glass. Smarte plassbesparende skyvedører til både bad og toalettrom gjør at all tilgjengelig plass utnyttes maksimalt. I tillegg er det innebygget nedfellbar seng (Murphy bed). Dette gjør at man kan ha stue om dagen og soverom om kvelden. Hemsen har tilgang via transportabel stige. Bad og toalett er lokalisert i hvert sitt hjørne på “huset” og her har man alt man trenger - akkurat som i en “vanlig” bolig. Konstruksjonen oppføres på påler noe som gjør at bygget kan settes opp på kjøpers foretrukne lokasjon. Noe som også gjør at den kan plasseres på både flatt eller ulendt terreng. Bygget leveres i moduler som monteres på stedet. Det er mulig å demontere modulene og flytte bygget flere ganger, etter eiers ønske. Ett år som anneks i hagen hjemme, et annet år som anneks på hytten kanskje? Mulighetene er mange! Minihuset er bygget for å være 100% off Grid, dvs at det kan klare seg uten å være tilkoblet strøm og, vann og avløp. Vi må dog nevne at huset er rigget for å kunne koble til både offentlig vann- og elektrisitet. Eksteriør: 
 Stående og liggende kledning på vegg Vinduer og skyvedør (2 lags vinduer, samlet u-verdi 1,2) fra « Magnor vinduet». Utvendige beslag i pulverlakkert aluminium. Terrasse på 12 m2 laget av trykkimpregnert terrasse bord ferdig beiset med Butinox terrassebeis Interiør:
 Malt stående panel på vegg Sort malt furu tregulv Innebygget nedfellbar seng (Murphy bed) Innebygde bokhyller og skap Bad: Komposttoalett fra Hyttetorget Servant og armatur av merket Duravit Dusj armatur fra Duravit Tekniske spesifikasjoner: Kraftig solcelleanlegg med 200Ah lithium pro batteri, 350W monopanel og 30A MPPT regulator fra Hyttetorget er montert. 12 volts inverter leveres med. Sikringskap er montert på toalettrom. Pr nå er ingen ledninger trukket, men klargjort med rør til stikkontakter og lys for videre installasjon når hytten er ført opp på ny lokasjon. Det er tilrettelagt for mating av strøm via bakkenivå. For å varme vann er det satt inn en gassvannvarmer på 14 liter. Det er montert takkvannsfilter som renser takvann til bruksvann. Ekstrautstyr / kjøkken: Om ønskelig er det muligheter for kjøper å sette inn en integrert kokeplate, en servant og et kjøleskap, slik at man får et “fullverdig” kjøkken. Dette kan gjøres på veggen under hemsen. Røykvarsler blir ikke levert med hytten. Kjøper er ansvarlig for å montere dette selv. Møbler og annet løst inventar, med unntak av seng, medfølger ikke. Prototype Dette minihuset er første prototype i en større serie på fire hus tegnet av Todd Saunders. Byggesystemene varierer med arealer på henholdvis 25, 50, 75 og 100 m2 (brutto areal), med forskjellige plan- og takløsninger. Fraktkostnader er ikke inkludert i prisen og vil komme i tillegg. Minihuset er leveringsklar omgående, eller etter avtale med selger. Vennligst kontakt oss for å avtale visning. Huset står i dag på Fedje.
Tilstand Ny

5947 Fedje

Du må være logget inn for å se profilen

Ved å kjøpe brukt i stedet for nytt, forlenger du varens livsløp og sparer utslipp forbundet med produksjon av en ny vare.

Les mer i bruktmarkedsrapporten.

Prøv Helthjem, fra 80 kr

Vi hjelper selger å sende varen til deg

Annonseinformasjon

FINN-kode 217390122
Sist endret 29. jun. 2021 11:20

Rapporter annonse

Trygg på FINN