Hvordan fikse hull i dunjakken?

Slik fikser du hull i dunjakken din

Har du fått en rift eller et hull i dunjakken? Her er løsningen!

Hull i klesplagg man er glad i, er noe av det mest irriterende som finnes. Og hvert fall hvis det er et dyrt plagg, som dunjakken du har kjøpt til ski, som "bare" fikk en liten rift i det du kom borti en gren eller falt litt hardt.

Men en boblejakke trenger ikke være "tapt" selv om den har fått en rift eller et hull i seg. Og det finnes andre måter å fikse den på enn det velkjente "gaffateip-trikset".

I samarbeid med blogger Ingrid Bergtun, også kjent for instagramkontoen @ingridbergtunsyr, har FINN.no og Naturvernforbundet laget enkle videoer som viser hvor lett det er å ta vare på og fikse tingene dine.

I videoen nedenfor viser Ingrid deg hvordan du lapper igjen hull i boblejakker og dunjakker (det blir faktisk ikke enklere enn det!)

Fiks hullet i dunjakken på 1-2-3

Blogger og instagrammer Ingrid Bergtun fra @ingridbergtunsyr viser deg hvor enkelt du kan fikse hull og rifter i dun- og boblejakker.

Dette trenger du for å gjøre dette selv:

  • Nål
  • Tråd som passer
  • Nylonlapp (Fås kjøpt på f.eks. syforretninger eller hobbybutikker. OBS. Husk å sjekke hva slags varme strykejernet skal være på når du stryker på lappen)
  • Matpapir
  • Strykejern

Flere tips og triks til hvordan du kan fikse og ta vare på tingene dine finner du nedenfor:

LES OGSÅ: Slik bør du rengjøre dunjakken din

  • Ta vare på tingene dine

FINN et godt utvalg i dunjakker

Se flere på FINN.no