Hjemmegym til under 2000 kroner? Ja, det er mulig!

Hjemmegym til under 2000 kroner? Ja, det er mulig!

Sjekk hvordan blogger Christina Fraas skaffet seg eget treningrom hjemme!

Publisert 20. september 2019 kl. 12.25

Jeg er en av dem som har prøvd det meste. Yoga, gruppetimer, fitnessboksing for jenter og dansing. Men av en eller annen grunn faller jeg av lasset.

Det har ikke akkurat blitt noe lettere å holde seg i form heller, med stengte treningssentre og annerledes hverdag. Likevel vil jeg ha en god treningsrutine.

Derfor bestemte jeg meg for å lage et fleksibelt hjemmegym, som skal kunne bistå med mye: Bevegelighetstrening når jeg har sittet for lenge foran skjermen, en real svettefest før jobben og et sted jeg kan få fyre løs når jeg er frustrert!

Man trenger ikke mye eller fancy utstyr for å trene hele kroppen, det meste kan du finne like bra brukt til en rimeligere penge!

En kettlebell kan brukes til masse, har du i tillegg ei matte kan du gjøre en hel del med egen kroppsvekt. Mitt valg falt på en god gammeldags ribbevegg (så awesome, så retro!).

Finn deg et hjørne hjemme, søk «utstyr» på FINN torget og lag din egen kick-ass-hjemmegym!

Nedenfor er mitt treningsprogram som trener hele kroppen, rett fra stua:

Jeg liker å kjøre såkalt «supersett», det vil si at jeg kjører to øvelser om hverandre, før jeg tar en liten pause og starter på to nye.

TIPS: PÅ nettet finnes det masse videoer og bloggere som deler økter helt gratis. På kirsebærhagen kan du se mitt program detaljert. Bytt på mellom yoga, styrke og en løpetur i frisk luft. Et stort pluss: Kort reisevei og ingen kø på utstyret!

Husk å følge @kirsebaerhagen på Instagram!

Treningsutstyr på budsjett

I kategorien sport og friluftsliv på FINN torget ligger utstyr til både innendørs og utendørs bruk. Jeg har spart langt over halvparten av nypris ved å kjøpe brukt!

En håndvekt eller kettlebell kan fungere både til overkropp, underkropp og mageøvelser. En matte er alltid lurt å ha tilgjengelig.

Har du en bosuball eller en ribbevegg er gymmen din så godt som proff! Sett sammen ditt eget program eller få hjelp av en PT.

Denne saken er et samarbeid mellom Christina Fraas og FINN.no. Tekst: Christina Fraas, Foto: Silje Thoen.

Mange fine treningsapparater finner du her:

Se flere på FINN.no