Brukt til skolestart

Så mye kan du spare på å kjøpe brukt til skolestart!

Får ikke mindre sommerfugler i magen selv om sekken er fra FINN.

Snart skolestart! Det blir fint - for alle og enhver. Her har vi laget en liten oversikt over hvilket skoleutstyr det finnes masse av på FINN, og hva noe av dette ca koster helt nytt. For; det egentlig være nytt alltid? Neeeeida.

Det kan være lønnsomt å sjekke FINN først, nemlig! Kjøp med Fiks ferdig og få det rett i postkassa før skoleklokka ringer.

PS: noen av annonsene som er brukt som eksempel på hva ting koster kan være utgått.

Skolesekk:

Her kan du spare masse! For eksempel koster en Beckmann skolesekk ofte 999 kr helt ny, men på FINN kan du få en helt fin en til 100 kr.

Se flere på FINN.no

Gymbag:

Her kan du få masse forskjellig til bare 30 kr, som for eksempel en Nike gymbag, som pleier å koste rundt 200 kr helt ny.

Se flere på FINN.no

Pennal:

Fra 25 kr og oppover ligger det masse fint ute. På Beckmann-pennaler ligger det billigste ute til 50 kr akkurat nå (trelags-pennal), så der kan du spare 350 kr!

Se flere på FINN.no

Fargeblyanter:

Pennalet må jo fylles, og fargestifter er det nok av på FINN: Det ligger for eksempel en ordentlig fin pakke med Faber Castell-fargeblyanter ute nå - helt ny! 400 kr koster den, og 698 kostet den ny.

Se flere på FINN.no

Viskelær:

Det er faktisk utrolig mange søte og kule viskelær til salgs på FINN, og det trenger man jo til skolestart! Billig er det også: for eksempel koster et helt nytt viskelær fra klassiske Staedtler 10 kr. Nytt koster dette ofte rundt 20 kr.

Se flere på FINN.no

Bokbind:

Bokbind er viktig, og det er elastisk som gjelder. En 3 pk koster ofte rundt 100 kr nytt, men på FINN kan du få 3 stk for 15 kr.

Se flere på FINN.no

Matboks:

Også en helt essensiell ting til skolestart - og utvalget på FINN er stort! Du kan spare masse på for eksempel legomatboks, som vanligvis koster rundt 100-lappen, men som ligger ute på FINN til 40 kr akkurat nå.

Se flere på FINN.no

Helt nye drikkeflasker:

Mange helt nye og skikkelig fine drikkeflasker ute nå. Har du for eksempel sett Mummi-drikkeflaskene fra Keep Cool? De ligger vanligvis på rundt 399 kr nye, men på FINN finnes det ganske mange til 200-lappen!

Se flere på FINN.no

Noe litt kult! Det er mange helt nye Levis-bukser i skolestartalder ute nå...

Se flere på FINN.no

... og jakker som fortsatt har lappen på:

Se flere på FINN.no

Ooog sko som ikke har vært ute ennå:

Se flere på FINN.no

Lykke til med skolestart til store og små! <3