Oppdrag Havplast

Oppdrag Havplast

Miljøagentene og FINN samarbeider om å gjøre noe for havet og de som bor der.

Miljøagentene og FINN inviterer norske femteklassinger til å bli med på Oppdrag Havplast, der de kan tjene penger til klassekassa samtidig som de rydder havet for plast. Påmeldingen starter mandag 25. mars og hele 250 femteklasser har muligheten til å delta. Selve Oppdrag Havplast varer fra 29. april til 26. mai. Dette er til glede for klassen, men en enda større glede for miljøet!

Hver påmeldt klasse vil få tilsendt en strandryddepakke med nyttig informasjon, hansker og 20 spesiallagde poser. Klassen drar deretter og rydder en strand, leverer de fulle posene til en miljøstasjon, og selger plasten sin på FINN for 100 kroner per sekk. I tillegg til dette vil det også kåres vinnere av tre spesialpriser: Havplastprisen for ekstraordinær innsats, Havplastprisen for beste FINN-annonse, og Havplastprisen for beste plastkunst. Vinnerne av spesialprisene får hele 10 000 kroner ekstra til klassen sin og vil kåres den 3. juni!

Dere kan altså gjøre en innsats for livet i havet, samtidig som klassen kan få penger til å gjøre morsomme ting sammen! Høres ikke det bra ut?

Miljøagentene vil sende ut en epost til alle skolene med invitasjon til å delta og det er også mulig å melde seg på gjennom Finn.no. Selve påmeldingen foregår i en annonse på FINN og det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Vil din 5. klasse bli med på Oppdrag Havplast? Meld på klassen din i dag ved å gå inn på denne annonsen- Hemmelig oppdrag: 5. klasser søkes for å redde havet!

NB! Annonsen er nå utløpt.