Hjelp til jul hos FINN

Hjelp til jul hos FINN

Julen skal være en fin tid for alle og det ønsker FINN å bidra til. Dessverre opplever mange at pengene ikke strekker til for å lage den julen familien fortjener eller ønsker. Siden 2016 har FINN torget derfor skapt juleglede gjennom å gjøre det mulig for folk å be om, eller å tilby andre hjelp til jul. I år er det kun mulig å tilby hjelp, og i god juleånd er det plass til enda fler.

Gi hjelp til jul

Frem til nyttår kan man opprette annonser i kategorien “Tilby hjelp til jul” hos FINN. Kategorien er kun tilgjengelig i denne perioden og skal gjøre det lettere for personer som trenger hjelp, eller som vil hjelpe, å nå ut. For mange foreldre er det fortvilende å måtte knipe inn på barnas julefeiring og FINN tror og håper at disse annonsene kan være med på å utjevne forskjeller. De gir også en fin mulighet til at fine ting som ikke brukes lenger kan gis til et nytt hjem.

Siden det for fem år siden ble mulig å be om hjelp til jul og tilby hjelp til jul via FINN torget, har tjenesten blitt stadig mer populær.

En trygg, hjelpende hånd via FINN

I annonsene kan man tilby gaver, mat, julepynt og tjenester, men det er det ikke tillatt å gi pengegaver. For de som ønsker å tilby hjelp, kan man finne annonsene under filteret «Hjelp til jul» når man går inn på FINN torget. For å kunne legge ut en annonse, må brukeren være Bank-ID verifisert, men man kan likevel velge å være anonym om man ønsker det. Da vil ikke navn dukke opp før man eventuelt starter en dialog med en som skal hjelpe eller en man vil hjelpe.

FINN oppfordrer enda flere til å tilby hjelp eller å bidra til de som trenger det mest. Et godt tips er at man enten møtes ute eller at man sender ting i posten, slik at det blir tryggest mulig for begge parter.