Den tredje måten å kjøpe telefon på!

Den tredje måten å kjøpe telefon på!

Hva skal du velge når du behøver telefon - ny, brukt eller Nybrukt?

Hva bør man egentlig velge? Ny eller brukt telefon? På den brukte siden kan man fort få dårligere batteri enn lovet, og på den nye siden vet man at topp kvalitet = pris i toppsjiktet. Så, hva gjør man egentlig da? Kjøper Nybrukt, selvfølgelig!

Hva er egentlig en Nybrukt mobil?

Vi i FINN mener at når mobiler fra fjoråret eller året før gjør samme nytte som en ny, hvorfor ikke gi nytt liv til en brukt? En Nybrukt mobil er rett og slett en fornyet, brukt mobil. Altså, mobilene er bittelitt brukt, deretter blir mobilen pusset opp, dataen blir slettet, og til slutt batteri- og sikkerhetssjekket av fagfolk. På grunn av den grundige sjekken har alle Nybrukte mobiler alltid to års garanti og 30 dagers returrett. En brukt iPhone eller Samsung med egenskapene til en ny!

 • Emilie Høstmark, prosjektleder for Nybrukt Mobil

  Emilie Høstmark, prosjektleder for Nybrukt Mobil

Hva er forskjellen fra å kjøpe brukt mobil på FINN?

På FINN kan du kjøpe brukt mobil fra privatpersoner, og det synes vi er veldig bra – for gjenbruk er viktig. Men noen ganger kan det være utfordrende hvis kjøper og selger ikke har kompetanse til å vurdere tilstanden til mobilen, eller at man rett og slett ønsker en enklere kjøpsprosess.

- Grobunnen for Nybrukt mobil stammer fra at vi ønsket å gjøre det lekende lett å kjøpe en brukt telefon, hvor man som kjøper kan være helt sikker på at alt fungerer som det skal, og med de samme vilkårene som å kjøpe en ny mobil.

Ved å kjøpe en Nybrukt mobil er du sikker på at du mottar en mobil i god kvalitet, og du har noen å henvende deg til dersom du skulle oppleve problemer. Samtidig sparer man miljøet for produksjon av en ny mobil.

 • Mobiler i tre ulike graderinger

  Nybrukt mobil går fagfolk hos våre nøye utvalgte partnere gjennom en grundig kvalitetssjekk av alle mobiler. På bakgrunn av mobilens kosmetiske stand blir mobilen gradert som enten A, B eller C.

  Gradering A - Som ny:

  • Batterikapastitet på 80-100%
  • Oppleves kosmetisk som strøken

  Gradering B - Veldig pent brukt

  • Batterikapastitet på 80-100%
  • Minimale bruksmerker

  Gradering C - Pent brukt

  • Batterikapastitet på 80-100%
  • Noen bruksmerker på skjerm, ramme og deksel

Hvordan blir mobilene sjekket?

Alle Nybrukte mobiler må gjennom en detaljert kvalitetssikringsprosess. Her går mobilen gjennom kosmetisk test (det ytre utseende) og teknisk test (at alle funksjoner fungerer som det skal).