Unge selfie natur 1

Nybrukt mobil

Vurderer du å kjøpe brukt mobil? Nybrukt mobil tilbyr kvalitetssikrede, brukte mobiler med to års garanti, som er nøye sjekket av fagfolk!

Nybrukt mobil med 2 års garanti

Nybrukt elektronikk er en ny markedsplass som leverer brukte mobiler med garanti gjennom våre partnere Release, Teleoutlet, Release og Hulii. Trygt for deg og snilt med lommeboka, samtidig som du bidrar til å gi brukte mobiler et lengre liv.

Mobilens funksjoner som høyttaler, mikrofon, skjerm og kamera sjekkes av fagfolk for å sikre at mobilen fungerer som da den var ny, og du kan forvente en batterikapasitet mellom 80 og 100% uansett!

Kvalitetssikret, rimelig og trygg

  • Mobiler som er verifisert og sjekket av fagfolk
  • 2 års garanti og 30 dager angrerett
  • Leveres hjem til deg etter 1-3 virkedager
Ung mobil

Hva slags telefoner kan jeg kjøpe, og hvor mye koster de?

På Nybrukt selges det et bredt utvalgt av kvalitetssikrede mobiler av merkene iPhone og Samsung, blant annet iPhone 8, 11, 12 og 13, samt Samsung S20 og S21. Varelageret oppdateres jevnlig.

Det er mye penger å spare på brukt mobil fra Nybrukt. Prisene på mobilene varierer på bakgrunn av mobilens alder, modell og utseende. Alle telefoners funksjonalitet, som for eksempel kamera, høyttalere og skjerm fungerer utmerket på alle telefoner, mens det vil være kosmetiske variasjoner som påvirker prisen.

N cases Moorup mobiles

Nybrukt mobil - hva er egentlig det?

Selve sjekken

En Nybrukt mobil er en mobil som har gjennomgått en kvalitetssikringsprosess før den får et nytt liv. Gjennom denne prosessen garanterer våre partnere at du som kunde skal få en mobil som fungerer like godt som når den var ny, slik at du skal bli fornøyd.

Kosmetisk test:

Det første man gjør er å sjekke hvordan mobilen ser ut. Kun de aller fineste plukkes ut til å kunne selges videre, og disse kategoriseres som A, B og C graderinger.

Gradering A - som ny:

  • Batterikapastitet på 80-100%

  • Oppleves kosmetisk som strøken

Gradering B - veldig pent brukt:

  • Batterikapastitet på 80-100%

  • Minimale bruksmerker

Gradering C - pent brukt:

  • Batterikapastitet på 80-100%
  • Noen bruksmerker på skjerm, ramme og/eller deksel


Teknisk test og funksjonalitet:

Telefonen kobles til et testverktøy som gjennomfører en 49 punkts grundig sjekk som undersøker at alt fugerer teknisk som det skal. Deretter blir alt av knapper, sensorer, kamera, høytaler, mikrofon og skjerm sjekket sånn at man er sikker på at de fungerer som om mobilen var ny. Etter gjennomført sjekk slettes alt av innhold og operativsystemet re-installeres.

Batteri:

Alle mobiler har mellom 80 og 100% batterikapasitet.

2 års garanti:

Det innebærer at du i 2 år får gratis reparasjon av mobilen, dersom batteriet ikke holder mål eller mobilen ikke fungerer som den skal.

NB! Garantien omfatter ikke vann- og knusningsskader eller andre skader som er påført mobilen under bruk.

4 viktige tips til studenter som skal leie bolig

Sånn funker kjøp på Nybrukt Mobil

Finn din mobil

Gå inn på Nybrukt mobil og finn den mobilen som passer for deg. Du kan velge mellom et bredt utvalg av iPhone og Samsung.

Trygg betaling

Når du har funnet den mobilen du vil ha legger du den i handlekurven, og gjennomfører med trygg betaling hos FINN

Mobil i lomma 1 - 3 virkedager senere

Når betalingen er gjennomført vil du få en ordrebekreftelse på epost, og når mobilen sendes, får du en sendingsbekreftelse med sporingsnummer. Nå er det bare å glede seg, for om 1 - 3 virkedager har du en Nybrukt mobil!

Sjekk ut Nybrukt mobil