Unge selfie natur 1

Sjekka brukt mobil

Vurderer du å kjøpe brukt mobil? Sjekk ut kvalitetssikret brukt mobil med garanti fra Hulii, som er nøye sjekka av fagfolk.


Sjekka brukt mobil med 2 års garanti

Hulii er en ny nettbutikk som leverer sjekka brukte mobiler. Trygt for deg og snill med lommeboka, samtidig som du bidrar til å gi brukte mobiler et lenger liv.

Mobilens funksjoner som høytaler, mikrofon, skjerm og kamera sjekkes av fagfolk for å sikre at mobilen fungerer som da den var ny, og du kan forvente solid battterikapasitet.

Sjekka, rimelig og trygg

  • Kvalitetssikrede og sjekka brukte mobiler
  • 2 års garanti og 14 dagers angrerett
  • Leveres hjem til deg etter 1 - 3 virkedager
Ung mobil

Hva slags telefoner kan jeg kjøpe, og hvor mye koster de?

Hulii selger et bredt utvalg av sjekka brukte iPhones. Hos Hulii finner du blant annet iphone 8, iphone x, iphone 12 og mange andre modeller.

Det er mye penger å spare på brukt mobil fra Hulii. Prisene på mobiler hos Hulii varierer på bakgrunn av mobilens alder, modell og utseende. Alle telefoners funksjonalitet, som for eksempel kamera, høytaler og skjerm fungerer utmerket på alle telefoner, mens det vil være kosmetiske variasjoner som påvirker prisen.

N cases Moorup mobiles

Sjekka mobil - hva er egentlig det?

Selve sjekken

En sjekka mobil fra Hulii er en mobil som har gjennomgått en kvalitetssikringsprosess før den får et nytt liv. Gjennom denne prosessen garanterer Hulii at du som kunde skal få en mobil som fungerer like godt som når den var ny, slik at du skal bli fornøyd.

Kosmetisk test:

Det første man gjør er å sjekke hvordan mobilen ser ut. Kun de aller fineste plukkes ut til å kunne selges videre, og disse kategoriseres som Tipp Topp eller Pent brukt.

Tipp topp: En mobil som kun kan ha minimale bruksmerker og bærer preg av minimal bruk.

Pent brukt: Kan ha noen normale bruksmerker, men ingen som sjenerer brukeren. Ingen dype hakk og riper.

Teknisk test og funksjonalitet:

Telefonen kobles til et testsverktøy som gjennomfører en 49 punkts sjekk som undersøker at alt fugerer teknisk som det skal. Deretter blir alt av knapper, sensorer, kamera, høytaler, mikrofon og skjerm sjekket sånn at man er sikker på at de fungerer som om mobilen var ny. Etter gjennomført sjekk slettes alt av innhold og operativsystemet re-installers.

Batteri:

På mobiler som ble lansert i 2018 eller senere, kan du regne med en batterikapasitet på minimum 85 %. På eldre modeller kan dette avvike noe, men Hulii forsikrer deg om at du fortsatt kan være sikker på å få en god brukeropplevelse på eldre modeller også.

2 års garanti:

Skulle det oppstå noe galt med telefonen din, fikser Hulii problemet raskt og effektivt eller erstatter telefonen din, så lenge dette ikke er selvpåføteselvpåførte skader. Garantien gjelder i 2 år, men omfatter ikke slitasje på batteri da batteri ansees som en forbruksvare..

4 viktige tips til studenter som skal leie bolig

Sånn funker kjøp hos Hulii

Finn din mobil

Gå inn på lenken til Hulii og finn den mobilen som passer for deg. Du kan velge mellom et bredt utvalg av iPhones.

Trygg betaling

Når du har funnet den mobilen du vil ha og eventuelt lagt till Hulii Trygghetsavtale,, legger du den i handlekurven, og gjennomfører med trygg betaling gjennom Klarna.

Mobil i lomma 1 - 3 virkedager senere

Når betalingen er gjennomført vil du få en ordrebekreftelse på epost, og når mobilen sendes, får du en sendingsbekreftelse med sporingsnummer. Nå er det bare å glede seg, for om 1 - 3 virkedager har du en ny sjekka mobil.

Hva følger med i esken?

Når du bestiller telefon fra Hulii får du følgende med deg sammen med telefonen:

  • Ladekabel (uten stikkontakt)
  • SIM - pinne
  • Garantikort
Sjekk ut Hulii