Bygget sin egen badstue av brukte materialer fra FINN torget

Bygget sin egen badstue av brukte materialer fra FINN torget

Troels (28) syntes ikke det holdt å bygge sitt eget tiny house. Klart han måtte bygge en mobil badstue også!

Troels Rosenkrantz Fuglsang (28) er opprinnelig dansk, og flyttet til Norge for 8 år siden. Her bor han i det mobile mini-huset han har bygget selv, sammen med sin norske kjæreste. Troels (som forsikrer meg om at jeg kan si Truls på norsk) forteller at idéen om en egen badstue på hjul dukket opp for rundt 2 år siden.

– På den tiden bodde vi i Hemsedal, og jeg hadde lyst til å bygge en badstue som kunne stå nede ved elven. Jeg er kanskje over gjennomsnittet glad i å ta badstue, ler han.

– Siden da har vi flyttet, men den ble innviet i år – på selveste 17. mai!

  • Troels Rosenkrantz Fuglsang

    Troels Rosenkrantz Fuglsang

Den utflytta dansken er nok litt over snittet handy også. Troels vokste opp på gård, og er vant til å fikse ting. Han jobber som snekker, for tiden på Hurumlandet hvor paret også har bosatt seg med sitt tiny-house.

Han har dessuten jobbet med reklamefilm og foto, og forteller han ikke hadde bodd i Norge lenge da han begynte å bruke FINN.

– Ja, jeg er stor fan av FINN, og har funnet mye bra der. Fotoutstyr, materialer, verktøy... egentlig alt mulig! Da vi bygget mini-huset på hjul, brukte vi FINN mye. Så da vi skulle bygge badstuen, syntes jeg det var en gøy utfordring med en forutsetning om at det meste skulle handles på der.

– Jeg liker at materialene jeg får tak i er med å bestemme resultatet. Det er heller aldri feil å få ting så billig som mulig.

Støtte dere på noen utfordringer underveis?

– Hengeren badstua står på, er så gammel at det ikke går an å få den registrert. Så nå har vi kjøpt en henger til, som den skal flyttes over på. Konstruksjonen er slik at det går an å jekke den opp og fjerne hengeren, det kan jo hende man en dag vil sette den ned for godt.

Troels forteller videre at han og kjæresten nå har fått seg en ny hobby: Å se etter småbruk på FINN!

– Det er drømmen, og da skal i så fall badstuen få en helt spesiell plass.

Selv er de svært tilfreds med den nye innretningen:

– Vi er kjempefornøyd! Den er romslig, plass til 8-10 stykker der, og dette med at den kan kjøres ned til vannet. Bade og ta badstue, det er helt topp! Deilig med utsikten fra de store vinduene. Og ikke minst lærte vi mye underveis.

Helt til slutt har Troels noen dampende hete tips til deg som kunne tenke deg å bygge din egen mobile badstue:

– Planlegging er viktig. Sørg for at å ha alt på plass før du begynner å bygge. Pass på å ha nok materialer - du trenger mer enn du tror, og det er alltid kjekt å ha litt ekstra å bygge med. Utfordre deg underveis, og ikke være redd for at et prosjekt kan ta litt tid!

GOD FORNØYELSE! 🧖‍♂️🧖‍♀️

Stort utvalg til oppussing på FINN torget:

Se flere på FINN.no