Kokk, Servitør, Assisterende Kjøkkensjef
Restaurant RO
- Frist 2026-01-25
- Ansettelsesform Fast
Restaurant RO i Moss søker kokker og servitører
Moss, Norge
Restaurant RO søker kokker og servitører
Vi trenger å forsterke våres team på populære Restaurant RO i Moss
RESTAURANT RO er en populær restaurant, lokalisert på høyda i Moss. Vi tilbyr et kreativt og dynamisk arbeidsmiljø med fokus på kvalitet, service og et godt arbeidsmiljø. Nå søker vi flere dyktige og engasjerte medarbeidere til vårt team.
Vi søker:
Servitører 50% stilling
Sted: Moss, Norge
Stilling: Deltid tilgjengelig, med mulighet for mer etter ønske.
Lønn: Konkurransedyktig lønn
Oppstart: Kan diskuteres
Restaurant RO søker engasjerte servitører med en lidenskap for service og gode gjestopplevelser. Vi ser etter deg som trives i et profesjonelt miljø og har et ønske om å levere hyggelig service.
Hva Vi Tilbyr:
- Et profesjonelt og dynamisk arbeidsmiljø
- Konkurransedyktig lønn
- Muligheter for utvikling og karrierevekst
- Et hyggelig og støttende team
Dine Arbeidsoppgaver:
- Sikre god service og en god gjestopplevelse
- Ta bestillinger og servere mat og drikke effektivt
- Holde restauranten ren og ryddig
- Arbeide godt under hektiske perioder
- Ta ansvor når det trengs
- Samarbeide tett med kjøkken- og barteamet for en sømløs service
Ønskede Kvalifikasjoner:
- Erfaring som servitør er en fordel, men ikke et krav. Servitører får opplæring fra start.
- Har gode kommunikasjonsevner på norsk og/eller engelsk og godt humør
- Er fleksible og serviceinnstilte
- Kan jobbe selvstendig og i team
- Har et øye for detaljer
- Er villig til å lære og utvikle seg innen fagfeltet
Kokk / Pizzaiolo 50 - 100 %, etter avtale
Sted: Moss, Norge
Stilling: Deltid tilgjengelig, med mulighet for mer etter ønske.
Lønn: Konkurransedyktig lønn
Oppstart: Kan diskuteres
Om stillingene
- Stillingsprosent: 50 - 100 %, etter avtale
- Arbeidstid: Fleksibel
- Vi ansetter fortløpende
Arbeidsoppgaver
- Tilberedning av mat i henhold til restaurantens meny og standard.
- Klargjøring av råvarer og arbeidsstasjoner før service
- Kvalitetssikre smak, tekstur og presentasjon
- Samarbeide tett med alle seksjoner under service
- Renhold og orden på kjøkken i henhold til IK-mat og HMS
Vi ser etter deg som:
- Har erfaring som kokk, eller sterk motivasjon for å lære
- Erfarenhet med napolitansk pizza
- Har høy grad av nøyaktighet og kvalitetsbevissthet
- Trives i et høyt tempo og tar ansvar under press
- Er fleksibel, strukturert og en lagspiller
- Snakker norsk og/eller engelsk
Vi tilbyr:
- En spennende og profesjonell arbeidsplass
- God arbeidsmiljø
- Konkurransedyktig lønn
- Mulighet for større stilling over tid
- Et inkluderende og faglig sterkt kjøkken team
- Fleksibel arbeidstid
- Tilpassede frynsegoder
Assisterende Kjøkkensjef
Sted: Moss, Norge
Stilling: Heltid
Lønn: Konkurransedyktig lønn
Oppstart: Kan diskuteres
Om stillingen
- Stillingsprosent: 80 - 100 %
- Arbeidstid: Fleksibel
Arbeidsoppgaver
- Tilberedning av mat i henhold til restaurantens meny og standard.
- Organisere og sikre driften av kjøkkenet
- Opplæring av ansatte på kjøkken
- Meny utvikling og planlegging
- Klargjøring av råvarer og arbeidsstasjoner før service
- Kvalitetssikre smak, tekstur og presentasjon
- Samarbeide tett med alle seksjoner under service
- Renhold og orden på kjøkken i henhold til IK-mat og HMS
Vi ser etter deg som:
- Har erfaring som sous chef / kjøkkensjef med sterk motivasjon for faget,
- Erfarenhet med napolitansk pizza
- Har høy grad av nøyaktighet og kvalitetsbevissthet
- Trives i et høyt tempo og tar ansvar under press
- Er fleksibel og strukturert
- Snakker norsk og/eller engelsk
Vi tilbyr:
- En spennende og profesjonell arbeidsplass
- God arbeidsmiljø
- Konkurransedyktig lønn
- Et inkluderende og faglig sterkt kjøkken team
- Fleksibel arbeidstid
- Tilpassede frynsegoder
FerdigheterAI-generert
- Gode serveringskunnskaper
- Mattilbereding
- Pizza
- Tilberede matvarer
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Om arbeidsgiveren
Sven Ola Nilsson, opprinnelig fra Stockholm, har en imponerende bakgrunn som kokk med erfaring fra Frankrike og flere kjente restauranter i Oslo, som Aqua og Bagatelle. Stephen Hamilton har tidligere vært soussjef på den tidligere Michelin-restauranten Oro i Oslo med Terje Næss og har også erfaring fra som kjøkkensjef på Refsnes Gods.
Sammen etablerte de Gastropublic AS, som fra 1. mai 2018 overtok driften av Restaurant Ro i Moss. I 2022 startet TAPA på Verket i Moss, og 2024 Kollektivet. i 2025 ble Alby Kafe på Jeløya en del av GastroPublic Restaurants.
Gastropublic Restaurants er dedikert til å tilby unike matopplevelser med høy kvalitet og en innbydende atmosfære, inspirert av internasjonale smaker og kulinariske tradisjoner.
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 5
- Sted: Rosenvinges vei, 1523 Moss
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Kjøkkensjef, Kokk, Servitør
Nøkkelord
Kokk, servitør, kjøkkensjef
(1/3)
Annonseinformasjon
- FINN-kode 442015203
- Sist endret