Linjeansvarlig
Avd Møllhausen Furuset
- Frist 31.01.2026
- Ansettelsesform Fast
Linjeansvarlig
Bakehuset AS søker nye kollegaer / matarbeidere til en spennende og nyetablert virksomhet på Furuset.
Vi er i utvikling og våren 2026 etablerer vi en avdeling som skal produsere og distribuere dagsfersk, fristende kvalitetsmat for folk på farten. Påsmurte bakervarer, salater og mange andre måltidsprodukter skal lages og leveres til dagligvarekunder og servicemarkedet på Østlandet.
Hvorfor Bakehuset?
Vi er en del av NorgesGruppen – et solid konsern med store ambisjoner. Hos oss får du både trygghet og muligheten til å påvirke.
Vår visjon «Fremst i alt vi gjør» understøttet av våre tre verdier handler om å være ekte, glødende og forberedt – hver dag. Vi har stor tro på samarbeid, utvikling og å ha det gøy på jobb.
I Bakehuset har vi definert fem sentrale løfter:
En god arbeidsplass der du utgjør en forskjell
Sammen skaper vi vårt arbeidsmiljø
Vekst og økt lønnsomhet gjennom samarbeid og innovasjon
Med innovasjon og bakeglede skaper vi gode matopplevelser
Et fremtidsrettet bakeri som bidrar til levende samfunn
Linjeansvarlig for produksjonslinje
Vi er på jakt etter en strukturert og engasjert linjeansvarlig til vår produksjonslinje for spiseferdig mat. Du vil ha en nøkkelrolle i å sikre effektiv drift, høy kvalitet og god flyt i produksjonen.
Dine arbeidsoppgaver vil bl.a være:
Overvåking og styring av produksjonslinjer
Ansvar for daglig drift av produksjonslinjen for spiseferdig mat.
Sikre at produksjonen følger gjeldende kvalitets- og hygienekrav (HACCP, IK-mat).
Planlegge og koordinere produksjonsaktiviteter for å oppnå mål for volum og kvalitet.
Lede og motivere teamet på linjen, inkludert opplæring og oppfølging.
Overvåke maskiner og utstyr, samt bidra til forebyggende vedlikehold.
Rapportere produksjonsdata og avvik til produksjonsleder.
Kvalifikasjoner:
Fagbrev innen prosess-, produksjons- eller næringsmiddelfag
Erfaring fra næringsmiddelindustri eller annen produksjon
Grunnleggende teknisk forståelse
Gode datakunnskaper: Office, M3
Mattrygghet: Iso 22000, FSSC, HACCP
Gode språk kunnskaper, på norsk og engelsk
Kjennskap til relevante krav innenfor mattrygghet, kvalitet og HMS
Personlige egenskaper:
Må kunne identifisere seg i våre verdier
Nøyaktig og kvalitetsbevisst
Samarbeidsorientert og ansvarsfull
Håndterer stress og holder hodet kaldt i travle perioder
Evne til å jobbe effektivt både selvstendig og i team
Pålitelig og punktlig
Positiv innstilling og bidrar til et godt arbeidsmiljø
Bli en del av laget!
Søk nå – vi behandler søknader fortløpende.
For spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Brian Larsen (Bakerisjef) eller Mikael Andersen (Avdelingsleder)
FerdigheterAI-generert
- Drifte og optimalisere produksjonslinjer
- Erfaring fra næringsmiddelproduksjon
- Forebyggende vedlikehold
- Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)
- ISO 22000: Mat og mattrygghet
- Overvåke produksjonslinjen
- Produksjonsplanlegging
- Prosessovervåking
Om arbeidsgiveren
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 2
- Sted: Søren Bullsvei 27, 1051 Oslo
- Bransje: Matvareproduksjon og -industri
- Stillingsfunksjon: Produksjon
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Nøkkelord
Mat, produksjon, bakeri
Annonseinformasjon
- FINN-kode 440478547
- Sist endret
