Kokk
DNB Bjørvika
- Frist 15.12.2025
- Ansettelsesform Vikariat
Brenner du for sunn og god mat?
Sodexo søker nå kokk til et 100% vikariat hos vår kunde DNB i Bjørvika. Oppstart er fra starten av januar til slutten av juni 2026.
På DNB sitt hovedkontor i Bjørvika drifter Sodexo en eventavdeling, kantine, renhold, vaktmestertjenester, restaurant, møterom samt kaffebar og kioskfasiliteter. Her har vi totalt 100 ansatte og server rundt 4500 gjester daglig med våre tjenester. Hver dag kommer rundt 2500 sultne gjester til å ønske seg god mat i vår restauranter i Bjørvika. Derfor søker vi en kreativ og initiativrik kokk med på laget til kjøkkenet Sodexo driver for DNB.
Hos oss fokuserer vi på smakfull, bærekraftig og sunn mat, tilberedt av gode råvarer. Kjøkkenet er moderne, og vi vil fylle det med arbeidsglede og et uformelt miljø som gir gjestene god service. Hverdagen kan innimellom friskes opp med temadager og morsomme påfunn, de faglige utfordringene vil derfor være mange og varierte. For den rette personen er det i tillegg karrieremuligheter i Norge, eller i et av de mange landene hvor Sodexo har virksomhet.
Hovedsakelige arbeidsoppgaver:
Du og dine kollegaer vil være ansvarlige for å lage dagens næringsrike avbrekk, nemlig lunsjen, men også selskapsmenyer, middager og annet til arrangementer både på dag- og kveldstid.
Gjennom arbeidet vil du få anledning til å påvirke mattrendene i hele Sodexo-systemet. Du vil også være medansvarlig for IK-mat og HMS rutiner i restauranten.
Hvem vi ønsker å ha med på laget:
- Har fagbrev og -eller minst 3 års relevant erfaring fra restaurant eller hotell.
- Det er ønskelig at du har erfaring fra gourmet kjøkken, men ikke et krav for riktig kandidat
- Er omgjengelig og liker å samarbeide
- Opptrer og kommuniserer med respekt overfor kollegaer, leverandører, kunder og gjester
- Arbeider godt både selvstendig og i team
- Har god orden på arbeidsområdet og jobber strukturert og effektivt
- Er serviceorientert og fleksibel
- Er villig til å jobbe noe kveld og helg ved behov
- Er interessert i nye mattrender
- Brenner for god mat
Hva vi tilbyr:
Å være en del av Sodexo er mer enn bare en jobb; du vil også bli en del av noe større. Du vil tilhøre et team og et selskap som verdsetter deg for den du er. Ditt bidrag har betydning og innvirkning på andre mennesker, og du vil også få mulighet til å utvikle deg.
I tillegg tilbyr vi:
- Arbeidstid i hovedsak dagtid fra mandag til fredag
- Mangfoldig og dynamisk arbeidsmiljø
- Jevnlig faglig påfyll og gode utviklingsmuligheter
- Tarifflønn
- Ordnede og trygge arbeidsforhold
Sodexos verdier er serviceinnstilling, lagånd og utvikling. Deler du de samme verdiene og kjenner deg igjen i innholdet ovenfor? Ikke nøl- ta neste steget i karrieren med oss!
FerdigheterAI-generert
- Anvende mattilberedningsteknikker
- Ernæring
- Yrkeskompetanse som gir fag- eller svennebrev
Om arbeidsgiveren
- Sektor: Privat
- Sted: 0191 Oslo
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kokk, Mat og servering
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
Nøkkelord
Kokk, Vikariat, Matlaging, Personalrestaurant, Kantine
Annonseinformasjon
- FINN-kode 440017151
- Sist endret


