Rekrutteringsmedarbeider
Corrals Tacos
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
- Timelønn 200 - 230 kr
Corrals Tacos ser etter flere medarbeidere
Vi har åpnet på Økern!
Corrals Tacos åpnet dørene 6. oktober i Økern, og vi ser etter flere engasjerte medarbeidere som ønsker å bli en del av vårt team. Vi søker etter 2/3 deltidsansatte til stilling som servitør/ bartender. Vi ser også 2/3 deltidsansatte som er interesseret i grill stilling eller chef de passe.
Om Oss
Corrals Tacos er et nytt og moderne restaurantkonsept som tilbyr ferske, smakfulle og autentiske tacos i hyggelige omgivelser. Vi legger vekt på kvalitet, gode råvarer og en positiv opplevelse for både gjester og ansatte.
Stillingsdetaljer:
Servitør / Bartender
Rapporterer til: Daglig leder
Sted: Corral’s Økern
Stillingstype: Deltid
Arbeidstid: 16:00 - 21:00
Hovedansvar:
Servitøren / Bartender er ansvarlig for å gi gjestene en positiv og profesjonell opplevelse ved å yte god service, presentere meny og drikke, og sørge for effektiv servering i henhold til standarder, samt bidra til et positivt og profesjonelt miljø med et smil.
Arbeidsoppgaver:
Ta imot bestillinger og servere mat og drikke til gjester
Veilede gjester i menyvalg og gi anbefalinger
Sørge for at gjestene får rask, personlig og høflig service
Dekke og rydde bord, samt holde orden i serveringsområdet
Håndtere betaling og bruk av kasse-/betalingsterminal
Følge gjeldende rutiner for hygiene, renhold og matsikkerhet
Samarbeide tett med kjøkken, og kollegaer for effektiv drift
Håndtere kundeklager og gi tilbakemelding til leder ved behov
Blande og servere alkoholholdige og alkoholfrie drikker etter oppskrift eller kundens ønske
Sørge for god orden, hygiene og renhold i barområdet
Holde oversikt over lager og bidra til bestillinger ved behov
Overholde gjeldende lover og regler for skjenking og alderskontroll
Håndtere konflikter og vanskelige situasjoner med ro og profesjonalitet
Skape en hyggelig atmosfære for gjestene og bidra til trivsel i teamet
Kvalifikasjoner og egenskaper:
Erfaring som servering og bartender er en fordel, men opplæring gis
Gode kommunikasjonsevner og en naturlig serviceinnstilling
Evne til å jobbe effektivt under høyt tempo
Punktlig, ansvarsbevisst og ryddig
Kunnskap om drinker, vin og øl er ønskelig
Må være over 18 år og gjerne ha bestått kunnskapsprøven for skjenkebevilling
Positiv, imøtekommende og løsningsorientert
Beherske norsk og engelsk muntlig
Må være over 18 år dersom det inngår skjenking av alkohol
Vi tilbyr
Opplæring i våre rutinere og menyer
Et positivt og inkluderende arbeidsmiljø
Mulighet for personlig utvikling i et voksende konsept
Konkurransedyktig betingelser
Oppstart: Etter Avtaler - gjerne så snart som mulig
Grillansvarlig
Rapporterer til: Restaurant Manager
Sted: Corral’s Solli
Stillingstype: Deltid / Vikar
Arbeidstid: 13:00 - 22:00
Hovedansvar:
Grillansvarlig har ansvar for tilberedning og grilling av kylling, kjøtt, bønner og grønnsaker til taco-retter og andre varme retter på menyen. Rollen krever fokus på kvalitet, tempo og god mathygiene.
Arbeidsoppgaver:
Klargjøre grillstasjon og sørge for riktig temperatur og hygiene
Tilberede og grille ulike råvarer som kjøtt, kylling, fisk og grønnsaker i tråd med konsept og oppskrifter
Sørge for jevn kvalitet, god smak og riktig stekegrad
Koordinere med andre stasjoner (f.eks. kaldstasjon, oppvask, servering) for effektiv drift
Følge rutiner for matsikkerhet (IK-mat), temperaturkontroll og renhold
Bidra til forberedelse (prep) før og etter service
Være med å utvikle og forbedre grillrutiner og menytilpasninger
Bidra til et positivt og ryddig arbeidsmiljø på kjøkkenet
Kvalifikasjoner og egenskaper:
Erfaring fra kjøkken og gjerne fra grilling i restaurant eller lignende konsept
Interesse for matlaging, spesielt grilling og tex-mex/taco
Evne til å jobbe raskt, strukturert og under høyt tempo
God forståelse for hygiene og kjøkkenrutiner
Initiativrik og ansvarsbevisst
Må kunne jobbe kvelder og helger
Fordel med erfaring fra å jobbe i åpent kjøkken / foran gjester
Oppstart: Etter Avtaler - gjerne så snart som mulig
Chef de Passe
Rapporterer til: Restaurant Manager
Sted: Corral’s Solli
Stillingstype: Deltid / Vikar
Arbeidstid: 13:00 - 22:00
Hovedansvar:
Shot Caller er bindeleddet mellom kjøkken og servering. Du sørger for at hver rett som går ut av kjøkkenet er korrekt toppet, riktig presentert og leveres til rett bord – raskt og effektivt. Du holder oversikt og sørger for flyt i maten under service.
Arbeidsoppgaver:
Motta ferdiglagde retter fra kjøkkenet og sjekke kvalitet og presentasjon
Tilsette riktige toppings og garnityr på hver rett før den går ut
Rope ut og kommunisere klart til servitører hvilken mat som skal til hvilket bord
Holde orden og struktur på passet, slik at service flyter effektivt
Sikre at allergier eller spesialbestillinger følges riktig
Være i tett dialog med både kjøkken og serveringsteam
Bidra til et høyt tempo og positiv energi under service
Sørge for renhold og hygiene på passet
Kvalifikasjoner og egenskaper:
Strukturert og detaljorientert
Trives i høyt tempo og med mye ansvar under service
Gode kommunikasjonsevner og samarbeidsevner
Erfaring fra kjøkken eller servering er en fordel, men ikke et krav
Løsningsorientert og i stand til å holde hodet kaldt under press
Positiv og bidrar til godt humør i teamet
Oppstart: Etter Avtaler - gjerne så snart som mulig
Slik søker du
Send en kort søknad og CV til Alister@Corralstacos.no så snart som mulig. Merk søknaden med Restaurantmedarbeider Økern eller Restaurantmedarbeider Solli. Søknader behandles fortløpende.
Ferdigheter
- Bartending
- Betalingsterminal
- Gode serveringskunnskaper
- Norsk
JobbMatch
BetaEr du kvalifisert for jobben?
Nysgjerrig på om du kvalifiserer til denne jobben? Med JobbMatch får du umiddelbar tilbakemelding på hvor godt din profil matcher stillingsutlysningen.
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 4
- Sted: Kabelgata 1b, 0581 Oslo
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Mat og servering
- Arbeidsspråk: Norsk, Engelsk
Nøkkelord
servitør, restaurant, tacos, bartender, kommunikasjonsevner
Annonseinformasjon
- FINN-kode 434563678
- Sist endret
