Bildegalleri
ØL - 3 nydelige bøker
Til salgs
350 kr
Beskrivelse av varen
Selger 3 meget pene innbundne bøker som omhandler ØL.
SELGES SAMLET.
Bøkene kan sendes med posten som Norgespakke, med sporing og forsikring, til kr. 135.
Kan også hentes eller sendes med Fiks ferdig.
Se gjerne også alle mine andre bokannonser for samsending.
BOK 1: "ØLBOKA - en guide til øl i Skandinavia" av Jørn Idar Almås Kvig.
Utgitt på Front Forlag i 2014. Rikt illustrert.
355 sider med massevis av bilder på skandinaviske ølsorter.
BOKOMTALE: Ølboka er den inspirerende og unike historien om øl og bryggerier i Norge, Sverige og Danmark. I denne praktboken finner du over 100 bryggerier, som alle lager gode og spennende øl. Boken gir også en introduksjon til hjemmebrygging og ølsmaking, og du kan lese om ulike ølfestivaler og ølbyer i de tre landene. Boken byr på blant annet Skandinavias ølhistorie, bryggerityper, øloppskrifter, humleguide, ølstiler og ølglass - kort sagt er dette en komplett guide til øl i Skandinavia.
Under denne spennende ølreisen serverer vi over 700 forskjellige øl og de fascinerende og engasjerende historiene om menneskene og bryggeriene som står bak dem.
Vi kan garantere at du vil bli tørst. Skål!
BOK 2: "Beretninger om ØL fra næring til nytelse - Om ølet i Norden og Norge - fra bygg & brygg, heitumen & braxatores - til Schous Bayerske øl" fortalt i tekst og bilder av Hroar Dege.
Utgitt på Kilden Forlag i 1999.
291 sider. Rikt illustrert.
BOKOMTALE: Forfatteren tar leseren med inn i vår fortid, hvor grunnlaget for vårt moderne øl ble skapt. Vi følger vikingenes kamp for mjødens sødme og berusende effekt, den spennende Østersjøfarten og handelen med fremmede land. Han forteller om kongelige skåleskikker og deres sterke hang til glassknusing, om kokestein og ølkar. Han setter oss inn i utviklingen av bryggerlaug og nye smaker, mekanisering og ølbrygging som var kvinners plikt. Har litteraturliste.
BOK 3: "Pølser og øl - Metoder, oppskrifter, kulturhistorie" av Helge Hagen.
Utgitt på Tun Forlag i 2007.
150 sider. Rikt illustrert.
BOKOMTALE: Denne boka er en vegviser til hjemmelaging av pølser og hjemmebrygging av øl.
Begge deler blir minst like godt som tilsvarende masseproduserte varer – og er selvsagt mye morsommere å servere!
Boka Pølser og øl legger vekt på de viktige metodene som må følges for å lykkes
med farsepølser, spekepølser og ekte maltøl. Med Pølser og øl som faglig ballast har
du muligheten til å utvikle dine egne produkter innen pølsenes og ølets spennende
verden. Pølser og øl hører med i vår folkelige matlaging og ernæring fra langt tilbake.
Godbiter fra kulturhistorien er derfor med som leseverdig krydder og virkningsfull
inspirasjon. Bli pølsemaker og ølbrygger!
Brukerprofil
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 1.12.2025 kl. 08:16 ・ FINN-kode: 410846109


