
Bildegalleri
Lars Barmen: "Norsk mat"
Til salgs
70 kr
Beskrivelse av varen
Lars Barmen: "Norsk mat"
Kagge, 2002.
Innbundet. Smussomslag.
(Wikipedia): Lars Barmen (født 3. februar 1963) er en norsk kokk fra øya Barmen i Selje kommune.
Han lærte kokkefaget i Åndalsnes, var lærling ved Hotell Alexandra i Molde, før han startet ved Bagatelle i 1984. Etter debut på Norges kokkelandslag i 1988 og forfremmelse til soussjef, meldte han i 1989 overgang til Ole Peter Rostads gjenåpnede Restaurant Kastanjen og var 1991-92 ved Gastronomisk Institutt i Stavanger. Deretter tilbrakte Barmen sesongene 1992-94 i Østen som frilans, vesentlig i Singapore og i samarbeid med Frank Næsheims Snorre Food.
Tilbake i Oslo var han kaptein for Restaurant Lipp på Hotel Continental, en innsats han i 1997 ble kåret til Årets kjøkkensjef for.[Samme året han tok over som TV-kokk i NRK med eget program, Barmeny, som varte i fire år, og ekspert i Kokkekamp fra 1998 til 2003. Deretter har han arbeidet mest som frilanser med opptredener og kurs.
*** Fra min private samling. Overlevering kan avtales på Nøtterøy eller i Oslo sentrum (jeg er der av og til). Ved postforsendelse betaler kjøper porto.
Brukerprofil
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 31.5.2025 kl. 14:04 ・ FINN-kode: 410427096

