Bildegalleri
Kokebok: Bagateller
Til salgs
Frakt fra 19 kr + Trygg betaling 39 kr. Frakten er på tilbud – ordinær pris er 39 kr.
Trygg handel med Fiks ferdig
Varen sendes til deg, og du har 24 timer til å inspisere den før pengene overføres til selgeren.
Beskrivelse av varen
Tilstand: Som ny - Ikke synlig brukt
Om boken:
Etter læretiden og flere kokkestillinger følger en lang periode med perfeksjonering - Den franske perioden. De fremste inspirasjonskilder blir bl.a. Guy Savoy i Paris, Bernard Loiseau i Saulieu og Fredy Girardet i Sveits. Etter 11 år med Bagatelle i Bygdøy allé 3 opplevde han, som første restaurant i Norden, å få tildelt to stjerner i Guide Michelin. Han knytter nye bånd til Frankrike gjennom Traditions & Qualité - det franske kjøkkens "jockey-club", og blir senere opptatt i Relais & Chateaux som første og eneste Relais Gourmand i Norge. Eyvind Hellstrøm har som president for den norske Bocuse d'Or komitéen fulgt tre norske kokker frem til seierspallen, hvorav to gull- og en bronsjemedalje. Han har blitt tildelt André Enghs gullnål og mottok i 1998, som første kokk i Norge, årets kunstnerpris fra Oslo by.
Denne boken - BAGATELLER - den første fra Hellstrøms hånd - er et resultat av en lang kokkekarriere, ispedd litt humor.
Utgivelsesår 2000
Språk Bokmål
Sider 192
Sendes, eller kan hentes på Bjølsen
Brukerprofil
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 26.4.2025 kl. 13:17 ・ FINN-kode: 404779906


