
Bildegalleri
The Management of Foodservice Operations
Til salgs
Frakt fra 19 kr + Trygg betaling 40 kr. Frakten er på tilbud – ordinær pris er 39 kr.
Trygg handel med Fiks ferdig
Varen sendes til deg, og du har 24 timer til å inspisere den før pengene overføres til selgeren.
Beskrivelse av varen
The Management of Foodservice Operations, an integrated and innovative Approach to Catering Management av Peter Jones, Paul Merricks. Pent brukt. Litt/minimal markering på bare 5 sider i boka.
Based on "Management of Catering Operations", this revised work concentrates on operational systems, demonstrating all theory in practice. It is written for the student and illustrated with diagrams and tables. It explains how to select the right things to do for any type of foodservice operation, including: understanding the customer, devising menus, planning and design of the physical environment, staffing, developing standards, control and quality. The second part looks at how to carry out these things successfully.
Brukerprofil
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger.
Logg innAnnonsens metadata
Sist endret: 19.10.2025 kl. 17:51 ・ FINN-kode: 339476515


