Utløpt

Vil du eie og drive din egen street-food restaurant?

Arbeidsgiver
LAGER11 AS
Stillingstittel
Eier/Driver
Frist
10.05.2023
Ansettelsesform
Selvstendig næringsdrivende
Bli kjent med LAGER11 AS

Har du en drøm om å starte en egen restaurant uten større risiko?

Lager11 på Sluppen i Trondheim har siden åpningen i 2020 vært stedet for spennende street food, og har blitt et svært populært møtested med fokus på mat, kultur og opplevelser. Mathallen vår består av 8 matboder, dessertbod og bar. I tillegg til dette har vi en kulturscene med et bredt kulturtilbud som skaper stor aktivitet i mathallen.


En av våre nåværende matboder har nå valgt å følge andre drømmer, og dette gir derfor plass til en ny mataktør i vår mathall. Kanskje dette er deg?


Erfaringen din er ikke det viktigste for Lager11. Her jobber vi med å utvikle konsepter sammen med våre matboder, og det viktigste er derfor ditt brennende ønske om å skape gode matopplevelser for våre gjester. Alle våre matboder tilbyr et unikt konsept, og vi ønsker å utvide matopplevelsen for våre gjester med konsepter som skiller seg fra restaurantene som allerede er på Lager11. Dette vil vi også vektlegge i utvelgelsesprosessen.


Vi ønsker at mataktører som etablerer seg på Lager11 skal lykkes, og vi har derfor investert i kompakte kjøkken som står "klar til bruk" med det viktigste utstyret du trenger. Vi har også sørget for en god infrastruktur med vann, avløp, strøm, kjølerom, fryserom og felles avtaler våre matboder kan være med på for å redusere sine kostnader.


Som driver av matbod ved Lager11 vil du drive din egen bedrift, og du vil ha en leieavtale med Lager11. Dette betyr at du må etablere et eget selskap (dersom du ikke har dette allerede) og søke om tillatelse til å drive restaurant. Dette er noe vi selvfølgelig hjelper til med dersom det er behov for dette. Vi har et kompetent team på Lager11 som hjelper deg i gang, og som vil følge deg tett med et felles mål om å lykkes med matboden.

Vårt konsept er street food. Råvarer av høy kvalitet, hjemmelaget mat og små retter er derfor viktige elementer i menyen som tilbys gjestene.


Vi søker deg som:

  • Har en drøm om å åpne en egen restaurant og drive din egen bedrift
  • Har et tydelig matkonsept som du ønsker å utvikle
  • Har et matkonsept som passer inn med våre andre restauranter
  • Ønsker å være en del av det internasjonale miljøet i mathallen vår
  • Er villig til å jobbe hardt for å lykkes med ditt konsept


Vi tilbyr:

  • Matbod utrustet med det viktigste av kjøkkenutstyr og infrastruktur
  • Tilgang til kompetanse innen innenfor matkvalitet, matsikkerhet, HMS, bedriftshelsetjeneste, markedsføring mm.
  • Tilknytning til kassesystem
  • Felles avtaler som reduserer kostnaden til den enkelte matbod
  • Svært gunstige leiebetingelser
  • Dedikert team hos Lager11 som jobber for å øke aktiviteten og omsetningen i mathallen
  • Tilgang på 1500-2000 gjester hver uke


Søknaden må inneholde:

  • Beskrivelse av matkonseptet (Hva vil du servere? Hva er unikt med dette konseptet?)
  • Navn på restaurant/konsept (Har du et navn på restauranten/konseptet ditt?)
  • Leverandører (Hvilke leverandører og råvarer ønsker du å bruke? Hvorfor akkurat disse?)
  • Matretter (Hvor lang tid tar det å tilberede rettene? Antall/time?)
  • Kvalitet Hvordan tenker du å jobbe for å opprettholde kvaliteten i din matbod?)
  • Markedsføring (Hvordan tenker du å jobbe med markedsføring av eget konsept?)


I tillegg trenger vi opplysninger om:

  • Ditt navn
  • Telefonnummer
  • E-post
  • Tidligere erfaring fra restaurant


Dersom du allerede har en restaurant eller en food truck ønsker vi også:

  • Navn på restaurant/food truck
  • Adresse eller plassering på food truck
  • Nettside eller sosiale medier


Etablerte aktører som ønsker å teste ut nye matkonsepter i et mindre format oppfordres til å søke.


Legg gjerne ved bilder av hvordan rettene kan se ut, logo på restaurant eller andre ting du tenker kan være relevant.


Vi ser fram til å høre fra deg!

__________________________________________


Do you dream of starting your own restaurant without major risks?

Since its opening in 2020, Lager11 at Sluppen in Trondheim has been Trondheim’s street food market, and has become a very popular meeting place with a focus on food, drink, culture and experiences. Our food hall consists of 8 food stalls, a dessert stall and a well equipped bar. In addition to this, we have a blackbox with state of the art light, sound and stage equipment to give a wide cultural offer that creates great activity in the food hall.


One of our current food stalls has now chosen to follow other dreams, and this therefore makes room for a new food operator in our food hall. Maybe this is you?


Your experience is not the most important thing for Lager11. Here we work to develop concepts together with our food stalls, and the most important thing is therefore your burning desire to create good food and great experiences for our guests. All our food stalls offer a unique concept, and we want to expand the dining experience for our guests with concepts that differ from the restaurants that are already at Lager11. We will also emphasize this in the selection process.


We want the caterers who establish themselves at Lager11 to be successful, and we have therefore invested in compact kitchens that are “ready to use” with the most important equipment you need. We have also provided a good infrastructure with water, drainage, electricity, cold rooms, freezer rooms and joint agreements that our food stalls can take part in to reduce their costs.


As a food stall operator at Lager11, you will run your own business, and you will have a lease agreement with Lager11. This means that you must establish your own company - AS, (if you do not already have this) and apply for permission to operate a restaurant. This is something we can of course help with if there is a need for this. We have an enthusiastic and competent team at Lager11 who will help you get started, and who will follow you closely with a common goal of succeeding with the food stand.


Our concept is street food. High-quality ingredients, home-cooked food and small dishes are therefore important elements of the menu offered to guests.


We are looking for you as:

  • Have a dream to open your own restaurant and run your own business
  • Have a clear food concept that you want to develop
  • Has a food concept that fits in with our other restaurants
  • Want to be part of the international environment in our food hall
  • Willing to work hard to succeed with your concept


We offer:

  • Food stall equipped with the most important kitchen equipment and infrastructure
  • Access to expertise within food quality, food safety, HSE, occupational health service, marketing etc.
  • Connection to checkout system
  • Joint agreements that reduce the cost of the individual food stall
  • Very favorable rental conditions
  • Dedicated team at Lager11 who work to increase activity and turnover in the food hall
  • Access of 1500-2000 guests each week


The application must contain:

  • Description of the food concept (What would you like to serve? What is unique about this concept?)
  • Name of restaurant (Do you have a name for your restaurant/concept?)
  • Suppliers (Which suppliers and raw materials do you want to use? Why exactly these?)
  • Dishes (How long does it take to prepare the dishes? How many dishes can you manage to serve every hour at full capacity?)
  • Quality (What does quality mean to you? How do you plan to work to maintain the quality in your food stall?)
  • Marketing (How do you plan to work with marketing to attract your own customers?)


In addition, we need information about:

  • Your name
  • Telephone number
  • Email
  • Previous experience from a restaurant


If you already have a restaurant or a food truck, we also want:

  • Name of restaurant/food truck
  • Address or location of the food truck
  • Website or social media


Established restaurants who want to test out new food concepts in a smaller format are encouraged to apply.


Feel free to attach pictures of what the dishes might look like, the logo of the restaurant or other things you think might be relevant.


We look forward to hearing from you!

Om arbeidsgiveren

Lager11 street food & scene er møtestedet for mat, kultur og underholdning på Sluppen i Trondheim.

Nettverk
Facebook, LinkedIn
Sektor
Franchise/Selvstendig næringsdrivende
Sted
Sluppenvegen 11, 7037 Trondheim
Bransje
Restaurant, mat og uteliv
Stillingsfunksjon
Mat og servering,
Mat og servering / Kjøkkensjef,
Mat og servering / Restaurantsjef
Arbeidsspråk
Norsk,
Engelsk
Video

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Scott Cody
Stillingstittel
Streetfood Manager
Mobil
93 07 18 72
Kontaktperson
Martin Ansnes
Stillingstittel
Daglig Leder
Mobil
40 45 71 10
Følg firma
30 følger dette firmaet

Sluppenvegen 11, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 299413903
Sist endret 31. mai 2023 09:44

Rapporter annonse