Kokk med fagbrev. Fast 100% stilling
Hospitaldrift Matforsyning
- Frist 23.8.2017
- Ansettelsesform Fast
Kokk med fagbrev. Fast 100% stilling
Hospitaldrift er ei av avdelingane i Drift/teknisk Divisjon i Helse Bergen HF, og leverer ikkje-medisinske tenester og -produkt til føretaket. Mellom anna leverer Hospitaldrift pasienttransport og andre interne transporttenester, mat til pasientar, pårørande og tilsette, reine tekstilar og senger, dagleg reinhald og andre reinhaldstenester, tryggleikstenester, sentralbordtenester og interndistribusjon av post.
Hospitaldrift har 7 einingar og ca. 700 medarbeidarar. Hospitaldrift Matforsyning er ei av dei. Eininga har ca. 110 tilsette fordelt på 75 årsverk, og forvaltar årleg ca.100 mill. kroner. Eininga har som hovudoppgåve å ivareta produksjon, utvikling og distribusjon av mat til pasientar, pårørande og tilsette ved Haukeland universitetssjukehus, samt til andre einingar i Helse Bergen og omliggjande kommunar.
Hospitaldrift Matforsyning har ansvar for drift av matutsala på sjukehuset. Vi har totalrenovert vår Cafè3 som opna i august 2015. Cafè3 har ein fantastisk atmosfære og moglegheit for å skape eit godt spisemiljø. Den innehar om lag 430 sitteplassar og vil ha eit stort utval av både kalde og varme rettar.
Vi har no ledig 100% fast stilling som kokk. Som kokk skal du vere med og utvikle vår nye Cafè3 og arbeidstida vil vere måndag - fredag på dagtid.
Arbeidsoppgåver
- Ta del i menyplanlegging.
- Bestilling og mottak av råvarer.
- Produksjon av varme og kalde rettar.
- Skape og gjennomføre aktivitetar i samarbeid med leverandørar.
- Sikre god eksponering av våre produkt.
- Legge opp varme rettar i serveringslinja.
- Kundebehandling.
- Skape matglede både overfor kollegaer og kundar.
- Anna forefallande arbeid som naturleg høyrer til på ein kafè.
- Sikre at eininga når verksemda sine strategiar og målsetjingar.
Kvalifikasjonar
- Gode kommunikasjonsevner på norsk, både skriftleg og munnleg.
- Erfaring frå kantine og/eller restaurantbransjen.
- Kjennskap til data.
- Kjennskap til IK-mat og HMS.
- Løysingsorientert.
Utdanning
- Ernæring
- Fagskule/fagbrev
- Kjøkken-/kantinefag
- Kokk med fagbrev, fortrinnsvis restaurantkokk
Eigenskapar
- Fagleg interesse og engasjement
- God orden og evne til å jobbe både sjølvstendig og i team.
- Strukturert og nøyaktig.
- Vere fleksibel og kunne arbeide i eit hektisk miljø.
- Samarbeidsvillig.
- Utadvendt og serviceinnstilt.
- Evne til å setje seg inn i våre kundar sine ønskje og behov.
Vi tilbyr
- Stillingsbrøk: 100%
- Spennande arbeidsplass der eit av våre satsingsområde er: "MAT SOM MEDISIN".
- Lønn i samsvar med gjeldande overeinskomst.
- Medlemskap i pensjonsordning, 2% pensjonstrekk, yrkesskadeforsikring, gruppelivsforsikring og tjenestereiseforsikring.
- Triveleg arbeidsmiljø.
- Høgt fagleg nivå.
Om arbeidsgiveren
Helse Bergen, Haukeland universitetssjukehus, har over 12.000 tilsette som har som mål å gi best mogleg behandling og pleie til pasientane våre, og rett opplæring til våre pasientar og pårørande. Kvart år behandlar vi over 800.000 pasientar og bidreg i utdanninga av eit par tusen helsearbeidarar. Forsking er ei viktig oppgåve, og vi er blant dei fremste i landet innanfor dette feltet. Les meir på www.helse-bergen.no eller facebook.
- Sektor: Offentlig
- Sted: Haukelandsveien 22, 5021 Bergen
- Bransje: Helse og omsorg, Matvareproduksjon og -industri, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kokk
- FINN-kode 101287048
- Sist endret