FINN småjobber legges ned 1. juni 2019

Det er med tungt hjerte vi nå informerer om at FINN småjobber skal legges ned og fjernes fra FINN 1. juni 2019.
Vi i FINN jobber hele tiden med å utvikle tjenester og teste ut nye konsepter, og etter fem år har vi nå valgt å avvikle FINN småjobber.

Siden 2014 har vi hatt et ekstremt engasjert team som har gått på jobb for å gjøre Småjobber til en fantastisk markedsplass. Alt vi har fått til hadde ikke vært mulig uten alle dere som har lagt ut en småjobb og fått hjelp gjennom oss, og alle dere hjelpere som har hjulpet det norske folk med stort og smått.

Derfor ønsker vi å si tusen takk til alle som har brukt tjenesten vår! FINN småjobber hadde ikke eksistert uten dere.

Viktigste datoer

Fra og med 2. april 2019 kan man ikke tegne nytt abonnement. Eksisterende abonnement blir forlenget kostnadsfritt frem til 31. mai 2019.

Siste dag du kan legge ut en småjobb er 14. mai 2019.

FINN småjobber vil bli fjernet fra FINN 1. juni 2019.

Spørsmål og svar:

Når blir Småjobber bli lagt ned?

1. juni 2019.

Vil du lagre omtalene dine? Last de ned senest 31. mai 2019!

For å laste ned omtalene dine, må du være logget inn på FINN og ha et aktivt abonnement som hjelper. Logg inn, så finner du en lenke hvor du kan laste ned omtalene dine på denne siden.

Kan jeg fortsatt bruke tjenesten?

Ja, du kan fortsatt bruke tjenesten til og med 31. mai 2019.

Når er siste dato man kan publisere en småjobb?

Vil du legge ut en småjobb-annonse, kan du gjøre dette helt frem til 14. mai 2019.

Hva skjer med abonnementet mitt?

Eksisterende abonnement blir forlenget kostnadsfritt frem til 31. mai 2019. Du vil ikke få klipp på vanlig måte, men kan låse opp så mange småjobber du vil uten klipp! HUSK! Du betaler for selve opplåsningen som vanlig.

Hva skjer med omtalene mine?

De forsvinner sammen med småjobbprofilen din. Men ikke fortvil! Scoren din på din vanlige FINN bruker blir ikke påvirket av dette. Småjobb-omtaler og FINN-omtaler er to forskjellige ting.

Hvor kan jeg legge ut småjobber etter at tjenesten er lagt ned?

Vi anbefaler www.mittanbud.no. Der kan du legge ut et oppdrag og bli kontaktet av potensielle firma som ønsker å gjøre jobben.

Hvorfor legges Småjobber ned?

Etter 5 år med kontinuerlig utvikling av Småjobber har ikke FINN klart å oppnå den markedsposisjonen vi ønsker. FINN ønsker derfor heller å legge ressursene i å teste ut nye konsepter

Får jeg penger tilbake?

De som har plusspakke til gode etter 1. juni, får pengene tilbake. Vi i FINN ordner dette automatisk, du trenger ikke å ta kontakt. Det kan ta opptil 14 dager før pengene er tilbake på kontoen din.

Jeg er i dialog med noen nå

Tjenesten kan fortsatt brukes frem til avslutningsdato 31. mai 2019. Dine meldinger blir ikke slettet og dere kan fortsette samtalen. Men, hvis du har en dialog med en jobbeier i meldingene på FINN, vil du ikke kunne trykke deg inn på småjobben fra og med 1. juni 2019.

Kan jeg ikke kjøpe nytt abonnement?

Nei, det kan du ikke. For å låse opp småjobber etter 2. april, må du dessverre ha et eksisterende abonnement. Har du et eksisterende abonnement, vil vi forlenge dette for deg ut mai, gratis.

Vil FINN småjobber bli erstattet av noe annet?

Nei, det har vi ikke planer om.

Hva skjer med informasjonen i min hjelper-profil på Småjobber?

Informasjonen blir slettet. Det er kan være lurt å hente ut opplysninger og lagre bildene fra portfolioen i profilen din før det er for sent.

Trenger jeg å avslutte mitt abonnement?

Nei. Du trenger ikke å gjøre noe.

Personvern:

Hvilke data har FINN småjobber lagret om meg?

Du kan finne alle data FINN har lagret om deg ved å logge deg inn på FINN.no, klikke på «Min FINN» -> «Innstillinger for personvern». Under «Administrer dine data» klikker du på knappen «Last ned data».

Hvor lenge lagres disse dataene?

Så lenge du har en aktiv konto på FINN, vil ikke denne kontoen bli berørt av at FINN småjobber nedlegges. Persondata som bare har vært brukt på FINN småjobber, vil bli slettet i løpet av juni.

Jeg ønsker at dataene som er lagret om meg på FINN småjobber slettes. Hvordan gjør jeg dette?

Data du har lagret på Småjobber vil bli automatisk slettet i juni. Dersom du ønsker å slette all data om deg på FINN kan du gjøre det ved å logge deg inn på FINN.no, klikke på «Min FINN» -> «Innstillinger for personvern». Under «Administrer dine data» klikker du på knappen «Slett meg permanent». Det er ikke mulig å angre på dette, og alt du har lagt inn på FINN (ikke bare småjobber) vil bli borte permanent.