Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
The Black HotelThe Black HotelThe Black HotelThe Black HotelThe Black HotelThe Black HotelThe Black HotelThe Black HotelThe Black HotelThe Black HotelThe Black HotelThe Black HotelThe Black HotelThe Black HotelThe Black HotelThe Black HotelThe Black HotelThe Black Hotel

The Black Hotel

Cumhuriyet Mahallesi Isbulma Sokak No:32, Eskişehir, Eskişehir, Sentrale Anatolia regionen, Tyrkia
Mindre enn 20 minutter til fots fra Eskisehir Central Station ligger The Black Hotel, som tilbyr en praktisk beliggende base i Eskişehir. De har også svømmebasseng, ekspress inn- og utsjekking og gratis Wi-Fi på offentlige områder. Overnattingssedet har en døgnåpen resepsjon, sykkelutleie, valutaveksling og concierge. Her tilbys bagasjeoppbevaring, turistinformasjon og billettservice. Det er 16 elegante leiligheter på The Black Hotel, alle er innredet med de nødvendigheter man behøver for et behagelig opphold. Det er kort vei fra The Black Hotel til mange av Eskişehir populære attraksjoner og landemerker, Espark Shopping Center er også bare noen minutter til fots herfra. Anadolu University og Odunpazari Houses ligger en fem minutters kjøretur unna overnattingssedet.
God
(52 vurderinger)

Fasiliteter

Basseng
Transport til/fra flyplass
Heis
Døgnåpen resepsjon
Aircondition
WiFi
God
(52 vurderinger)

Priser

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell