Finn billige hotell i Bangkok

Se alle hotell i Bangkok

Om Bangkok

Bangkok

Leter du etter overnatting i Bangkok? Kanskje du ser etter et hotellkupp til ferien eller jobbreisen?

Overnatting i Bangkok på hotell

Bangkok er hovedstaden og den største byen i Thailand. Byen er hektisk og turbulent i det ene øyeblikket, og imøtekommende og vennlig i det andre. Ikke la deg skremme av varmen, trafikken og kaoset – byen har mange flotte områder og bortgjemte severdigheter, en mengde shopping, og ikke minst all den smakfulle maten.

Bangkok er en langstrakt og stor by med mange ulike sentrum, så det er vanskelig å utforske byen til fots. Det er flere måter å komme seg rundt, blant annet med de billige drosjene som kalles tuk-tuk. Klimaet i Thailand er varmt året rundt, og høysesongen er fra november til februar, da det fortsatt er varmt, men lavere luftfuktighet.

Det finnes mange flotte hoteller i Bangkok, og selv rimelige hoteller er kjent for god standard. Om du velger å betale litt ekstra for hotell, som vanligvis er mye mindre enn et rimelig alternativ i Europa, vil du få både god beliggenhet, høy standard og flott service. Du finner mange hoteller å velge mellom både i Sukhumvit-området og i nærheten av kjøpesenteret Siam Paragon Mall som utgjør et midtpunkt i byens bedre strøk.

Finn drømmehotellet

FINN Reise hjelper deg å søke etter hoteller og finne den overnattingen som passer deg best. I vårt hotellsøk kan du enkelt sammenligne tilbud fra tusenvis av hoteller verden over og finne det beste hotellet til den laveste prisen. Enten du søker etter billig hotell, en unik hotellopplevelse, høy standard eller mest verdi for pengene – det beste hotelltilbudet finner du på FINN Reise.

Velg blant både boutique-hotel, høyfjellshotell, kurs- og konferansehotell, strandhotell, flyplass-hotell og historiske hoteller i vårt hotellsøk. Her finner du all informasjon om hotellet; standard (hotellstjerner), vurderinger fra gjester, attraktive fasiliteter, samt om gratis avbestilling og hotellfrokost er inkludert.

Et tips: du finner også mange gode pakketilbud på Pakkereiser på FINN Reise – det er ofte en del å spare ved å bestille hotell og fly samlet. Bestiller du en pakkereise, er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Øst-Asia har også mange andre muligheter. Ved siden av Bangkok har du her et utvalg med gode priser.
Hotell i Kina

Hotell i

Kina

Hotell i Laos

Hotell i

Laos

Hotell i Japan

Hotell i

Japan

Hotell i Filippinene

Hotell i

Filippinene

Hotell i Russland

Hotell i

Russland

Hotell i Taiwan

Hotell i

Taiwan

Hotell i Macao

Hotell i

Macao

Hotell i Mongolia

Hotell i

Mongolia

Hotell i Sør-Korea

Hotell i

Sør-Korea

Finn hotell på andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;