Finn billige hotell i Barcelona

Se alle hotell i Barcelona

Om Barcelona

Barcelona

Leter du etter overnatting i Barcelona? Kanskje du ser etter et hotellkupp til ferien eller jobbreisen?

Overnatting i Barcelona på hotell

Barcelona er Spanias nest største by, og hovedstaden i Catalonia. Byen er en smeltedigel for spektakulær arkitektur, shopping, fantastiske matopplevelser, kultur, sport og yrende natteliv. På toppen av dette ligger Barcelona ved Middelhavet og kan friste med en flott strandpromenade som lar deg kombinere sol og bad med storbylivet. Med gode temperaturer nesten hele året, med unntak av et par måneder på vinteren, har byen turister nær sagt året rundt.

Sentrum av Barcelona er relativt kompakt, og det er gåavstand til flere av byens attraksjoner, samt et godt kollektivtilbud. Du finner mange typer hoteller i Barcelona, alt fra rimelige bed & breakfast til større eksklusive hoteller. Ønsker du å oppleve den flotte atmosfæren i sentrumskjernen bør du velge et hotell i Barri Gotic eller El Raval-området. Om du søker mer luksushoteller er havneområdet La Ribera et godt alternativ, og reiser du til byen for sol og strand er det flere overnattingsmuligheter på Platja de la Barcelonetta.

Om du skal besøke byen i sommerhavårer og du er du ute etter rimelig hotell med god standard og sentral beliggenhet, er det er lurt å være ute i god tid med å bestille hotell.

Finn drømmehotellet

FINN Reise hjelper deg å søke etter hoteller og finne den overnattingen som passer deg best. I vårt hotellsøk kan du enkelt sammenligne tilbud fra tusenvis av hoteller verden over og finne det beste hotellet til den laveste prisen. Enten du søker etter billig hotell, en unik hotellopplevelse, høy standard eller mest verdi for pengene – det beste hotelltilbudet finner du på FINN Reise.

Velg blant både boutique-hotel, høyfjellshotell, kurs- og konferansehotell, strandhotell, flyplass-hotell og historiske hoteller i vårt hotellsøk. Her finner du all informasjon om hotellet; standard (hotellstjerner), vurderinger fra gjester, attraktive fasiliteter, samt om gratis avbestilling og hotellfrokost er inkludert.

Et tips: du finner også mange gode pakketilbud på Pakkereiser på FINN Reise – det er ofte en del å spare ved å bestille hotell og fly samlet. Bestiller du en pakkereise, er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Sør-Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Barcelona har du her et utvalg med gode priser.
Hotell i Albania

Hotell i

Albania

Hotell i Bulgaria

Hotell i

Bulgaria

Hotell i Kroatia

Hotell i

Kroatia

Hotell i Frankrike

Hotell i

Frankrike

Hotell i Hellas

Hotell i

Hellas

Hotell i Italia

Hotell i

Italia

Hotell i Malta

Hotell i

Malta

Hotell i Monaco

Hotell i

Monaco

Hotell i Portugal

Hotell i

Portugal

Finn hotell på andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;