Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Hotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don PacoHotel Don Paco

Hotel Don Paco

Plaza Padre Jeronimo de Cordoba 4-5, Sevilla
God
(3 407 vurderinger)
Utsikt over byen
Nydelig basseng
Fantastisk bar
Sentralt i Sevilla ligger Hotel Don Paco, som byr på et basseng på taket og ligger mindre enn 15 minutter med bil fra Sevilla Lufthavn. Det er kort vei til Palacio de las Duenas, butikker og utesteder. Dette tradisjonelle hotellet midt i Sevilla tilbyr en rekke fasiliteter, som blant annet gratis Wi-Fi på offentlige områder, døgnåpen resepsjon og en portner. Barnepass er bare en av familiefasilitetene som tilbys her. Etter en opplevelsesrik dag kan gjester slappe av på rommet som er utstyrt med air condition. De har et kjøleskap, kaffe- og tekoker og en safe på rommet. Hotel Don Paco huser både en restaurant og en bar der gjester kan slappe av og nyte en bedre middag og en drink på kvelden. Frokost serveres hver morgen, og de som ønsker det, kan få den servert på rommet sitt. Det finnes også et stort utvalg kafeer og restauranter i området. Hotel Don Paco ligger i gangavstand fra Giralda de Sevilla, Sevilla-katedralen og Casa de Murillo. Hotellet ligger et drøyt kvarter til fots fra Sevilla-Santa Justa Station, hvorfra man enkelt kommer seg rundt til andre deler av Sevilla.

Fasiliteter

Restaurant
Parkering
Basseng
Heis
Døgnåpen resepsjon
Aircondition
Gå til kart
God
(3 407 vurderinger)
Utsikt over byen
Nydelig basseng
Fantastisk bar

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell