Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Hotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel VolgogradHotel Volgograd

Hotel Volgograd

Mira Street 12, Volgograd
Veldig bra
(683 vurderinger)
Utmerket mat
Flott beliggenhet
Fantastisk personell
Hotel Volgograd byr på en sentral base i Volgograd, og tilbyr 157 moderne rom og utsikt over New Experimental Theatre. Det er også bare noen minutter i bil fra Mamajev Kurgan og Pavlov's House. Hotel Volgograd har nylig blitt pusset opp og tilbyr badstue, gratis Wi-Fi på offentlige områder og svømmebasseng. Man kan benytte seg av hotellets ekspress inn- og utsjekkingsmaskin for effektiv ankomst og avreise. I tillegg finnes det tilrettelagte fasiliteter for møter og konferanser. Rommene har en minibar, gratis Wi-Fi på rommet og et eget bad. Rommene har både aircondition og de er lydisolerte. Hotellet huser Moliere Restaurant som serverer lunsj og middag, og byr på alt gjester behøver for en hyggelig aften uten å måtte forlate hotellet. Matpakker kan ordnes på forespørsel. Volgograd International Airport ligger rundt 30 minutter med bil fra Hotel Volgograd, og River-Boat Station er innen gåavstand herfra. En hel rekke severdigheter ligger i umddelbar nærhet til overnattingsstedet.

Fasiliteter

Fitness
Restaurant
Basseng
Transport til/fra flyplass
Massasje
Heis
Gå til kart
Veldig bra
(683 vurderinger)
Utmerket mat
Flott beliggenhet
Fantastisk personell

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell