Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
TatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn HotelTatarInn Hotel

TatarInn Hotel

Shigabutdina Mardzhani Street 6 , Kazan
Veldig bra
(730 vurderinger)
Flott beliggenhet
Fantastisk personell
Rene rom
TatarInn Hotel ligger i sentrum av Kazan, så det er kort vei til mange av de populære turistattraksjonene herfra. De byr på gratis Wi-Fi, safe og klesvaksfasiliteter. Det finnes et stort utvalg fasiliter tilgjengelig for alle gjester ved hotellet, som blant annet bagasjeoppbevaring og døgnåpen resepsjon og møteromsfasiliteter. Flyplasstransport, vaskeritjeneste og renseri tilbys ved forespørsel. TatarInn Hotel har 52 rom, utstyrt med alle fasiliteter man behøver for et komfortabelt opphold. De er også utstyrt med hårføner og kabel-TV. Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser. Hver morgen serveres det også en spennende frokost. Det er kort vei til Ploshchad Tukaya Station fra TatarInn Hotel, så det er enkelt for gjester å komme seg til andre deler av Kazan og områdene rundt. Hotellet ligger i gangavstand fra Kazan Federal University, Baumana Street Kazan og Bornay Mosque.

Fasiliteter

Restaurant
Transport til/fra flyplass
Døgnåpen resepsjon
Aircondition
WiFi
Oppbevaring av bagasje
Gå til kart
Veldig bra
(730 vurderinger)
Flott beliggenhet
Fantastisk personell
Rene rom

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell