Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
HF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema ParkHF Ipanema Park

HF Ipanema Park

Rua de Serralves, 124, Porto
Veldig bra
(2 536 vurderinger)
Nydelig basseng
Rene rom
Romslig dusj
HF Ipanema Park ligger i Porto og byr på komfortabel innkvartering og gratis trådløst internett, takterrasse og svømmebasseng. Her tilbys 5-stjerners rom med aircondition. Det finnes et stort utvalg fasiliter tilgjengelig for alle overnattende ved hotellet, inkludert 24-timers roomservice og squashbaner og møteromsfasiliteter. Det er tilrettelagt for familier i alle størrelser, med egentilpassede familierom, utstyrt med barnepass og lekeplass. Det er også en trendy nattklubb på overnattingsstedet. HF Ipanema Park restaurant serverer lunsj og middag, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. Alle har et eget bad, garderobeskap og en minibar. Restauranten ved HF Ipanema Park er et godt alternativ for de som ønsker å spise på overnattingsstedet. Twin Trees tilbyr lunsj, i tillegg til portugisiske retter. Hotellet ligger under 15 minutter med bil fra Aeroporto Internacional Dr Francisco de Sa Carneiro, og Serralves er bare en rask gåtur herfra. Det finnes en parkeringsplass her i tillegg til flyplasstransport.

Fasiliteter

Restaurant
Parkering
Basseng
Transport til/fra flyplass
Heis
Døgnåpen resepsjon
Gå til kart
Veldig bra
(2 536 vurderinger)
Nydelig basseng
Rene rom
Romslig dusj

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell