Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Figueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique HotelsFigueira by The Beautique Hotels

Figueira by The Beautique Hotels

Praca da Figueira nº 16, Lisboa
Veldig bra
(2 785 vurderinger)
Fantastisk bar
Utmerket mat
Behagelige senger
Figueira by The Beautique Hotels har sentral beliggenhet og tillater enkel tilgang til områder med shopping, sightseeing og underholdning i Lisboa. De byr også på gratis trådløst internett, en badstue og et tyrkisk dampbad. Figueira by The Beautique Hotels restaurant serverer lunsj og middag, og er et godt valg for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. Alle har en iPod dockingstasjon, en minibar og en kaffemaskin. Restauranten ved Figueira by The Beautique Hotels er et utmerket alternativ for de som ønsker å spise på overnattingsstedet. Om kvelden kan gjester slappe av med en drink i hotellets koselige loungebar. Det finnes også et bredt utvalg serveringssteder i nærheten. Innen gåavstand fra Baixa Chiado metrostasjon ligger Figueira by The Beautique Hotels, som har en egen turistinformasjon og et hjelpsomt personale som gir tips og råd om hva som er verdt å få med seg i Lisboa. Rossioplassen og Santa Justa-heisen er en fem minutters spasertur unna.

Fasiliteter

Fitness
Restaurant
Transport til/fra flyplass
Massasje
Bar
Heis
Gå til kart
Veldig bra
(2 785 vurderinger)
Fantastisk bar
Utmerket mat
Behagelige senger

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell