Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Vila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale LagosVila Gale Lagos

Vila Gale Lagos

Rua Sophia de Melo Breyner Andresen, Lagos
Veldig bra
(3 193 vurderinger)
Fantastisk bar
Nydelig basseng
Velsmakende frokost
Mindre enn 20 minutter til fots fra Lagos jernbanestasjon ligger hotellet, som tilbyr en praktisk beliggende base i Lagos. De har en golfbane, et svømmebasseng, en badstue og et boblebad. Dette unike hotellet midt i Lagos tilbyr en rekke fasiliteter, som blant annet kroppsbehandlinger, utendørs tennisbaner og gratis Wi-Fi på offentlige områder. Det er også tilrettelagt for familier i alle størrelser, med egentilpassede familierom, innredet med barneklubb og barnebasseng. Vila Gale Lagos restaurant serverer frokost, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. Alle rom har klimaanlegg, i tillegg til flatskjerm-TV, marmorbad og minibar. Gjester ved Vila Gale Lagos kan ta seg en drink og slappe av på overnattingsstedets bar. Gjestene kan også benytte seg av overnattingsstedets restaurant, roomservice er også tilgjengelig til angitte tider. Vila Gale Lagos har kort vei til butikker, spisestder og Lagos utesteder. Lagos Slott og bymyren er kun en 20 minutters kjøretur unna hotellet.

Fasiliteter

Fitness
Restaurant
Parkering
Basseng
Massasje
Heis
Gå til kart
Veldig bra
(3 193 vurderinger)
Fantastisk bar
Nydelig basseng
Velsmakende frokost

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell