Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Tiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique HotelTiffi Boutique Hotel

Tiffi Boutique Hotel

ul. Zeglarska 7, Olsztyn, Ermlandskmasuriske voivodskap, Polen
Tiffi Boutique Hotel ligger i Olsztyn og byr på gratis Wi-Fi og treningsfasiliteter. I tillegg til gratis parkering byr hotellet på elegante 5-stjerners rom og en bar. Dette boutique hotellet midt i Olsztyn tilbyr en rekke fasiliteter, som blant annet døgnåpen resepsjon, en terrasse og sykkelutleie. Det finnes et stor utvalg spennende aktiviteter, inkludert kajakkpadling og fotturer, så her finnes det noe å gjøre for hele familien. De har også et eget velværesenter, Dharma Spa. Tiffi Boutique Hotel 43 luksuriøse rom byr på gratis Wi-Fi på rommet, tøfler og en minibar, pluss alle nødvendigheter man behøver for et komfortabelt opphold. Alle inkluderer et eget bad med hårføner, badekåper og dusj. Overnattingsstedet kan friste med Brasserie Tiffi, som er et trivelig serveringssted. For gjester som skal på dagstur, tilbyr hotellet lunsjpakker på forespørsel. Tiffi Boutique Hotel har en perfekt beliggenhet for de som vil oppleve de mange lokale turistattraksjonene i området. University of Warmia and Mazury in Olsztyn ligger en kort kjøretur unna hotellet.
Fantastisk
(130 vurderinger)
Fantastisk personell
Flott beliggenhet
Rene rom

Fasiliteter

Fitness
Restaurant
Parkering
Heis
Døgnåpen resepsjon
Aircondition
Fantastisk
(130 vurderinger)
Fantastisk personell
Flott beliggenhet
Rene rom

Priser

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell