Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Hardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger HotelHardanger Hotel

Hardanger Hotel

Eitrheimsveien 13, Odda, Hordaland, Vestlandet, Norge
Hardanger Hotel ligger i Odda og byr på komfortabel innkvartering og badstue. Det er også bare noen minutter i bil fra Norsk Vasskraft- og Industristadmuseum og Hardangerfjorden. Bagasjeoppbevaring, skranke for leiebil og døgnåpen resepsjon er bare noen av de tjenestene hotellet tilbyr. I tillegg vil det flespråklige personellet være behjelpelige med å med gi tips og råd om hva som er verdt å få med seg. Rommene ved Hardanger Hotel byr på en radio, Wi-Fi på rommene og et skrivebord. De er også utstyrt med dusj, telefon og kabel-TV. Overnattende ved Hardanger Hotel kan nyte et bedre måltid på overnattingsstedets restaurant, som serverer lokale spesialiteter. Det er midt i blinken for de som ønsker å utforske naturen, med kort vei fra hotellet til populære fiske- og friluftsområder. Personalet hjelper gjerne med organisering og bestilling av turer og aktiviteter under oppholdet i Odda.
God
(303 vurderinger)
Fantastisk utsikt
Flott beliggenhet
Rene rom

Fasiliteter

Restaurant
Heis
Døgnåpen resepsjon
WiFi
Oppbevaring av bagasje
God
(303 vurderinger)
Fantastisk utsikt
Flott beliggenhet
Rene rom

Priser

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell