Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Dr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms HotellDr Holms Hotell

Dr Holms Hotell

Timrehaugvegen 2, Geilo, Geilo, Hol, Buskerud, Østlandet, Norge
Dr Holms Hotell ligger i det pittoreske landskapet i Geilo, de tilbyr både elegante og stilfulle rom, badstue, innendørs svømmebasseng og gratis trådløst internett. De tilbyr også et boblebad, en bowlingbane og et treningsrom. Gjester ved hotellet kan slappe av med en rekke avslappende fasiliteter på Dr. Holms Spa, som har en skjønnhetssalong. De byr på også barnepass, valutaveksling og en resepsjon som er åpen 24 timer i døgnet. Alle de elegante rommene ved Dr Holms Hotell er innredet med strykefasiliteter, kabel-TV, hårføner og dusj. Alle har en radio, Wi-Fi på rommene og telefon. Nyt autentiske lokale retter på Dr Holms Hotells brasserie, eller kos deg med en drink i den stilfulle baren. På hotellet bys det på flere serveringssteder, blant annet Café Lobby og Bowl & Dine. Gjester kan nyte vakre gåturer i de landlige omgivelsene eller bruke Dr Holms Hotell utleiesykler og se området rundt på to hjul. De som har lyst til å oppleve det regionen har å by på bør legge turen til Ål, som bare en kort tur med bil fra overnattingsstedet.
God
(1 066 vurderinger)
Utmerket mat
Fantastisk personell
Rene rom

Fasiliteter

Fitness
Restaurant
Basseng
Massasje
Heis
Døgnåpen resepsjon
God
(1 066 vurderinger)
Utmerket mat
Fantastisk personell
Rene rom

Priser

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell