Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Riad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad YacoutRiad Yacout

Riad Yacout

22 Place Lalla Aouda, Meknès
Veldig bra
(1 269 vurderinger)
Fantastisk personell
Flott beliggenhet
Velsmakende frokost
Riad Yacout ligger i Meknès, kun en kort spasertur fra Palais Dar Jamai. Riaden byr på et tyrkisk dampbad, et svømmebasseng og et utendørs svømmebasseng i tillegg til rom med privat terrasse. Denne tradisjonelle riaden midt i Meknès tilbyr en rekke fasiliteter, som blant annet ekspress inn- og utsjekking, gratis Wi-Fi på offentlige områder og en solterrasse. De tilbyr barnepass, valutaveksling og en resepsjon som er åpen 24 timer i døgnet. Etter en lang dag med sightseeing kan gjester slappe av på rommet som er utstyrt med air condition. Rommetene har bad utstyrte med et separat badekar og myke badekåper. Riad Yacouts restaurant tilbyr marokkanske retter som gjestene kan nyte på terrassen. Frokost serveres daglig, og de som ønsker det, kan få den servert på rommet sitt. Riad Yacout ligger bare et par minutter unna Bab Mansour Gate og Meknes Medina. Personalet hjelper gladelig med organisering og bestilling av turer og aktiviteter under oppholdet i Meknès.

Fasiliteter

Restaurant
Basseng
Transport til/fra flyplass
Massasje
Døgnåpen resepsjon
Aircondition
Gå til kart
Veldig bra
(1 269 vurderinger)
Fantastisk personell
Flott beliggenhet
Velsmakende frokost

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell