Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Swiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel BalikpapanSwiss-Belhotel Balikpapan

Swiss-Belhotel Balikpapan

Balcony City, Jalan Jenderal Sudirman, Balikpapan, Kalimantan Timur, Indonesia
Swiss-Belhotel Balikpapan holder til i moderne omgivelser i Balikpapan. Rommene har aircondition, i tillegg tilbys det trådløst internett kostnadsfritt. Dette 4-stjerners hotellet byr på barnebasseng, betjent parkering og ballsal. Flyplasstransport, renseri, vaskeritjeneste og barnepass tilbys ved forespørsel. De ekstravagante rommene hos Swiss-Belhotel Balikpapan er utstyrt med en flatskjerm-TV og en minibar som bidrar til en ekstra luksusfølelse. De har garderobeskap, et skrivebord og telefon. Swiss-Belhotel Balikpapan har 230 velutstyrte rom med et stort utvalg fasiliteter for å gi gjester et behagelig opphold. Hotellet ligger en ti minutters spasertur unna The Plaza Balikpapan. Sepinggan internasjonale flyplass er en 25-minutters kjøretur herfra.
Veldig bra
(467 vurderinger)
Velsmakende frokost
Fantastisk utsikt
Flott beliggenhet

Fasiliteter

Parkering
Basseng
Transport til/fra flyplass
Massasje
Aircondition
Røykfrie rom
Veldig bra
(467 vurderinger)
Velsmakende frokost
Fantastisk utsikt
Flott beliggenhet

Priser

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell