Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Hotel Karos SpaHotel Karos SpaHotel Karos SpaHotel Karos SpaHotel Karos SpaHotel Karos SpaHotel Karos SpaHotel Karos SpaHotel Karos SpaHotel Karos SpaHotel Karos SpaHotel Karos SpaHotel Karos SpaHotel Karos SpaHotel Karos SpaHotel Karos SpaHotel Karos SpaHotel Karos Spa

Hotel Karos Spa

Alma u.1, Zalakaros
God
(13 vurderinger)
Hotel Karos Spa ble nylig pusset opp, og byr på moderne 4-stjerners innkvartering i Zalakaros. De byr også på et tyrkisk dampbad, en takterrasse og et innendørs svømmebasseng. Det finnes et stort utvalg fasiliter tilgjengelig for alle overnattende ved hotellet, som blant annet barneklubb og badstue og møteromsfasiliteter. Det er tilrettelagt for familier i alle størrelser, med egentilpassede familierom, innredet med barnepass og barnebasseng. Etter en opplevelsesrik dag kan gjester slappe av på rommet som er utstyrt med air condition. De har varmeanlegg og telefon. Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser. FlyBalaton Airport ligger kun 30 minutter med bil unna Hotel Karos Spa, transport til flyplassen er også tilgjengelig. De som har lyst til å oppleve det regionen har å by på bør legge turen til Nagykanizsa, som ligger en kort kjøretur fra overnattingsstedet.

Fasiliteter

Restaurant
Basseng
Transport til/fra flyplass
Massasje
Heis
Døgnåpen resepsjon
Gå til kart
God
(13 vurderinger)

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell