Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Grand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel AranybikaGrand Hotel Aranybika

Grand Hotel Aranybika

Piac u. 11-15, Debrecen, Hajdú-Bihar, Ungarn
Grand Hotel Aranybika holder til i art-nouveau-dekorerte omgivelser i Debrecen. Det har en glimrende beliggenhet for de som ønsker å se områdets turistattraksjoner. Gjester kan slappe av i solen på terrassen, eller hygge seg med noe å drikke i baren. Overnattingsstedets personale er tilgjengelige døgnet rundt, og hjelper gjerne med å reservere billetter til arrangementer. Blant fritidsfasilitetene som tilbys på hotellet, finner du massasje og badstue. Gjester ved Grand Hotel Aranybika kan hygge seg på de luksuriøse rommene som blant annet har et eget bad, et kjøleskap og telefon. Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser. Debrecen kjente attraksjoner, som Ferenc Kolcsey Teacher Training College of the Reformed Church og Debrecen Reformed Theological University, ligger kun ti minutter til fots fra hotellet. Debrecen internasjonale flyplass er mindre enn 15 minutters kjøring unna og transporttjeneste er tilgjengelig ved forespørsel.
(238 vurderinger)
Fantastisk utsikt
Flott beliggenhet
Store rom

Fasiliteter

Fitness
Restaurant
Parkering
Transport til/fra flyplass
Massasje
Heis
(238 vurderinger)
Fantastisk utsikt
Flott beliggenhet
Store rom

Priser

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell