Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Pension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension ErofiliPension Erofili

Pension Erofili

Hydra Island, Hydra
Dette gjestehuset tilbyr komfortable rom med gratis Wi-Fi. Det ligger en kort spasertur unna Historical Archives Museum of Hydra og Pirate Bar Cafe. Gjester ved Pension Erofili kan benytte seg av en rekke fasiliteter, som blant annet bagasjeoppbevaring, roomservice og terrasse. Gjester kan også benytte seg av gjestehusets egen hage. For å gi gjester et mest mulig behagelig opphold, er alle rommene utstyrte med egen terrasse, eget bad og kjøleskap. De har også Wi-Fi på rommene og takvifte. Gjester ved Pension Erofili som vil ha en unik matopplevelse uten å måtte resie langt, bør prøve overnattingsstedets restaurant. Pension Erofili har en perfekt beliggenhet for de som vil besøke Vlichos og Mandraki, som begge ligger mindre enn ti minutter unna med bil. Utflukter og sightseeing-turer kan bestilles ved gjestgiveriets turistinformasjon.

Fasiliteter

Restaurant
Aircondition
WiFi
Oppbevaring av bagasje
Gå til kart

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell