Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Scandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic PohjanhoviScandic Pohjanhovi

Scandic Pohjanhovi

Pohjanpuistikko 2, Rovaniemi, Lappland, Finland
Mindre enn 20 minutter til fots fra Rovaniemi busstasjon ligger Scandic Pohjanhovi, som tilbyr en praktisk beliggende base i Rovaniemi. Det ligger i områdets populære utelivsdistrikt, omtrent fem minutter til fots fra Lordi-plassen og Unique Lapland. Gjester ved hotellet kan benytte seg av en rekke fasiliteter, som innendørs svømmebasseng, frisørsalong og badstue. De har også gratis parkering for de som reiser med bil. Det har også et treningsrom med et svømmebasseng og en badstue. Scandic Pohjanhovi restaurant serverer middag, og er et godt valg for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. Hotellet har en egen restaurant, så man behøver ikke gå langt for et godt måltid. Roomservice er også tilgjengelig til angitte tider. Scandic Pohjanhovi ligger i byens populære shoppingstrøk. Hotellets flerspråklige personell deler gjerne sin lokalkunnskap om Rovaniemi.
God
(1 396 vurderinger)
Nydelig basseng
Rene rom
Flott beliggenhet

Fasiliteter

Fitness
Restaurant
Parkering
Basseng
Kjæledyrsvennlig
Heis
God
(1 396 vurderinger)
Nydelig basseng
Rene rom
Flott beliggenhet

Priser

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell