Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Guesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse BorealisGuesthouse Borealis

Guesthouse Borealis

Asemieskatu 1, Rovaniemi, Lappland, Finland
Guesthouse Borealis ligger i Rovaniemi, en kort spasertur unna Rovaniemi busstasjon. De byr også på gratis trådløst internett, flyplasstransport og en badstue. Alle de komfortable rommene ved gjestgiveriet byr på Wi-Fi på rommene, varmeanlegg og et eget bad, i tillegg til alt annet man behøver for et behagelig opphold. De er også utstyrt med dusj og kabel-TV. Det er kort vei til Rovaniemi jernbanestasjon fra Guesthouse Borealis, så det er enkelt for gjester å komme seg til andre deler av Rovaniemi og områdene rundt. Det finnes også mange populære restauranter like i nærheten, som serverer lokale og internasjonale retter.
God
(57 vurderinger)
Flott beliggenhet
Fantastisk personell
Utsøkt mat

Fasiliteter

Kjæledyrsvennlig
Transport til/fra flyplass
Røykfrie rom
Spa
WiFi
God
(57 vurderinger)
Flott beliggenhet
Fantastisk personell
Utsøkt mat

Priser

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell