Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Santalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti ResortSantalahti Resort

Santalahti Resort

Santalahdentie 150, Kotka
Fantastisk
(102 vurderinger)
Flott beliggenhet
Santalahti Resort ligger i Kotka og tilbyr gratis Wi-Fi på offentlige områder, minigolf og utleie av skiutstyr. De har også badstue, jacuzzi og svømmebasseng. Gjester ved resortet kan benytte seg av en rekke fasiliteter, som klesvaksfasiliteter, terrasse og vintersportaktiviteter. Gjester kan benytte seg av resortet rekreasjonsaktiviteter, som inkluderer en lekeplass og sykkelutleie for å nevne noen. I tillegg finnes det tilrettelagte fasiliteter for møter og konferanser. Gjester ved Santalahti Resort kan slappe av på de stilfulle rommene som er utstyrte med kaffe- og tekoker, et tekjøkken og Wi-Fi på rommene. De byr også på et bredt utvalg underholdingsfasiliteter som DVD-spiller.

Fasiliteter

Basseng
Kjæledyrsvennlig
Aircondition
Røykfrie rom
WiFi
Gå til kart
Fantastisk
(102 vurderinger)
Flott beliggenhet

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell